Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Vanwege de woede van een kandidaat willen netizens dat haar man “wegloopt” en “scheiden”

De negende aflevering van “Married at First Sight” werd uitgezonden op maandag 3 mei op M6. Kijkers konden een symbolisch stel uit de show vinden. Echter, in het licht van Melina’s gedrag, wilden ze gewoon dat Yannick van haar weg zou rennen en het vonnis werd uitgesproken!

Aanstaande maandag 3 mei wordt M6 uitgezonden Nieuwe aflevering van ‘Getrouwd op het eerste gezicht. Kijkers konden de avonturen volgen van deze stellen die besloten te zeggen:Ja“Zonder elkaar te kennen. Voor het vijfde jaar op rij begonnen 14 individuen aan een waanzinnig avontuur om liefde te vinden via experts en gebaseerd op wetenschap. Na een lang uitgangspunt begon deze negende aflevering met een symbolisch stel voor dit vijfde seizoen van”Getrouwd op het eerste gezichtMilena en Yanik, die we in de eerste aflevering ontmoetten en voor 77% compatibel waren, waren weer aanwezig, voor zover we zeggen dat het tijd was om de scores af te rekenen.

In aflevering 7 van “Married at First Sight”, Steunde Yanik het gedrag van zijn vrouw ten opzichte van zijn ouders niet. Later nam hij de beslissing om zonder waarschuwing contact op te nemen met Milena, zijn schoonmoeder om haar te bedanken voor de ontvangst bij hen thuis … Op maandag besloot de brandweerman om het op te ruimen met zijn vrouw en haar de waarheid te vertellen over de oproep.

“Hij verdient veel beter.”

Zoals hij had verwacht, veranderde de avond al snel. Als hij haar toegeeft dat ze haar moeder heeft gebeld, drijft Melina weg, ook al had ze een paar dagen eerder dezelfde reactie gehad door Yannicks beste vriendin achter haar rug te bellen. Heel boos op haar man, verliet ze het appartement zonder een woord te zeggen en vertrok naar de straat … een daad die internetgebruikers deed hallucineren. Voor hen ook Yannick. “Goed hart“En Melina ook.”Je verdient geen man als hijEn al snel had Twittos een consensus over het sociale netwerk: ze willen maar één ding, en dat is.Ren terwijl er nog tijd is! “.

READ  Disney schort politieke donaties in Florida op

spanning!

Gedurende de hele aflevering schoof M6 de balans van Melina en Yanik. Vanavond zullen kijkers de uitkomst van hun ervaring weten. Blijven ze getrouwd of gaan ze scheiden? Voor veel internetgebruikers zal deze reeks plaatsvinden in de laatste seconden vanGetrouwd op het eerste gezichtEn ze hadden gelijk!

Zoals verwacht, werd om 23.10 uur het vonnis bekendgemaakt. Melina en Janick werden geconfronteerd met experts om deze eerste maand als man en vrouw te beoordelen. Ze hebben elkaar sinds hun ruzie niet meer gezien en ze zijn allebei bang voor dit moment. Nadat ze de nadelen van hun relatie hadden besproken, besloten critici de krachtige beelden van hun ontluikende liefdesrelatie te bekijken. Het moment besliste hun beslissing. Onder invloed van deze foto’s besluiten Milena en Janick te blijven trouwen. En tot slot, als sommige internetgebruikers dat willensucces“Voor de bruidegom zijn veel Twitto’s vooral beïnvloed door hun lieve echtgenoot en band. Het verhaal loopt goed af, bedankt.”Geen wetenschapZoals gedefinieerd door het koppel compatibel op 77%.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in deze inhoud: