Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ontdek de geweldige rol die de metgezel van Audrey Florot in de serie speelde

Gabriel Glissant, de metgezel van Audrey Floro, deelde HPI, De politieserie waarin Azizah en Tender momenteel een hit is op TF1.

Het werd donderdag 29 april gelanceerd op TF1, HPI (Begrijp een hoog intellectueel potentieelEEN. Een echte publiekskaart ! Bijna tien miljoen kijkers keken naar de eerste twee afleveringen van de nagesynchroniseerde misdaadserieongelooflijk“,”Fantastisch“Of”GrappigDoor internetgebruikers En reikwijdte Met BRIO Bij een Audrey Florot In goede staat. Het moet gezegd worden dat, zoals de actrice, Morgan Alvaro, een getalenteerde huishoudster die bij de politie kwam nadat hij haar had geholpen bij het oplossen van een zaak, ons vertelde dat ze dat wel is.Misschien de beste figuur“Van welke.

Audrey Florot investeerde in het casten van de serie HPI

Ik associeerde me al heel vroeg met de serie, Audrey FlorotEn de Ingewikkeld door haar verschil toen ze jonger wasHij kon onder meer ontsnappen aan een van de castnamen in de serie HPI : Dat van Mehdi Nebbou, Ook bekend als de agent waarmee je samenwerkt, Karadek. “Ik wilde niet aan dit avontuur beginnen zonder te weten welke acteur mijn partner zou spelen. Voor deze Ik stond mezelf toe Mehdi voor te stellen“, Ze heeft het Vertel de RFM-microfoon.

Gabriel Jelissan schreef mee HPI

maar dat is niet alles. De actrice is er ook bij betrokken Maat Acteur, regisseur en scenarioschrijver Gabriël is glad Van wie ze een zoon baarde, “zie” HPI. “Hij schreef mee aan de serie waarin zij ook schreef. We werkten voor het eerst samen en het was zo leukAan onze klasgenoten, gevangen genomen Wij zijn de twee.

READ  Een nostalgische wandeling door de hoofdstad

Momenteel gespeeld door Larti (fictie Wintergeest), Audrey Florot keert binnenkort terug naar TF1 in Vechters naast Camille Lou En de Julie de Bona, Twee van zijn ex-partners Liefdadigheidsbazaar. En waarom niet, in seizoen 2 D.“HPI ? De actrice zal op geen enkele manier tegen:Morgan blijft in mijn hoofd“, Verklaarde ze in dit interview. Ga jij maar door!