Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Gérard Jugnot viert zijn 70ste verjaardag: wat hij categorisch afwees omwille van de kerstman is niet wenselijk

Gérard Jugnot viert zijn 70ste verjaardag: wat hij categorisch afwees omwille van de kerstman is niet wenselijk

Gefeliciteerd Gerard Jugnaut! De acteur viert zijn 70ste verjaardag op 4 mei, een evenement dat hij moet delen met zijn vrouw Patricia Camby en mogelijk de rest van zijn clan, zoals zijn zoon Arthur Jugnott en kleinzoon Celestine. Ongetwijfeld zouden zijn kameraden in de magnifieke strijdkrachten hem berichten sturen. Wist je dat in? De kerstman is rotzooi Moest hij een andere rol spelen dan Felix?

Met zijn partners Splendid – de band heeft onlangs Cesar Fakhri overgenomen – schreef Gerard Yugno een belangrijke pagina van de Franse komedie dankzij de culttrilogie Het proces van bruinen Niet minder iconische toevoeging De kerstman is niet wenselijk. In deze film, die in 1982 op schermen werd vertoond onder leiding van Jean-Marie Boary en die op dat moment 1,5 miljoen keer werd bekeken, speelde de acteur de beroemde rol van Felix inKiki is te groot“Maar hij moest een ander personage spelen …”Mijn vrienden wilden dat ik Katia speelde, de transgender gespeeld door Christian Claver. Maar ik klampte me vast aan mijn snor. Ja, om Katya te spelen, moest ik haar haar scheren, make-up opdoen en sokken dragen. Het zei me nietsGérard Jugnaut zei botweg tegen de site. Generaties Plus In 2018.

Gerard Jugnot, die in 1987 eindelijk zijn snor schoor voor de film In combinatie metOver deze verrassende keuze:Terugkijkend ben ik verbaasd dat ik deze snor zo lang heb gedragen. Maar de moeder van mijn zoon [son ancienne compagne Cécile Magnan, NDLR] vond het geweldig. En daarna groeide ze me op en liet ze me eruitzien als een Frans archetype. Het stelde me in staat om snel te schieten.

READ  Vianney: 12 kilo minder en niets te eten, deze periode toen hij "Doyle" was

Gérard Jugnot, altijd aanwezig op de site, leidde ook tot een schrijfgenese de kerstman. “Ik kende iemand die bij SOS Amitié werkte. Deze persoon had meerdere kinderen, onder wie een mentaal zwakke dochter. In plaats van voor haar te zorgen, hielpen de ouders mensen in moeilijkheden. Dit bracht ons op het idee om een ​​toneelstuk te schrijven over incompetente en neurotische mensen die in filantropie investeren.“, Zei hij. Geweldig goed, neem het aan!