Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Julia Vignalli is genomineerd voor Beste Patissier, de pro’s zitten midden in de show! (Video)

Victoire en Remy, twee jeugdvrienden, vormen een van de zeven koppels van seizoen 4 van Beste banketbakker, professionals. Tijdens de eerste aflevering, die op dinsdag 4 mei werd uitgezonden, kreeg het duo midden in de beproeving bezoek van Julia Vignali. “Wauw wat ogen!“Facing Victoire, riep de presentator van de show uit, wiens schoonheid veel netizens heeft verleid.”en jij dan?De kandidaat reageerde onmiddellijk. “Ah maar, train mij! Je bent prachtig!Julia Vignali reageerde voordat ze de twee vrienden vroeg of de grote chef-koks die de jury vormen, hen hadden geïntimideerd, namelijk Pierre Herme, Cyril Linac en Jean-Francois Trapp.Ik ben onder de indruk, maar het is een goede druk. Ik vind je vooral leuk! (…) Je bent heel mooi!Hij prees Victoire.

Terwijl Julia Vignali onthulde dat ze werd aangezien voor een slechte chef-kok, zelfs nadat ze met de grootste chef-koks had gewerkt, maakte de banketbakker van de gelegenheid gebruik om een ​​kleine flirterige zin toe te voegen:Ik kan het je leren, eh!Toen de gastheer eenmaal was vertrokken, worstelde Victoire om te herstellen van haar passage.je stoorde me! Oh ja … oh, ik was daar verrast! Ik weet niet meer waar ik heen ga. Maar ze is geweldig! Oh nee nee, ik ben blij hier te zijn, zelfs meer!Ze antwoordde de engelen. Zo erg zelfs dat haar partner Remy haar eraan herinnerde dat ze in competitie waren en dat ze een baan hadden:Is dit waar op dit punt? Doe jezelf alsjeblieft niet al te veel moeite, we zijn er niet voor!“.

READ  Stefan Henon is niet langer vrijgezel! Ontdek welke actrice uit de serie viel, vertaler Jean-Paul Bohir ...

Als sommige internetgebruikers na deze reeks liefde op het eerste gezicht uitroepen, is dat niet omdat hun hart niet mag worden ingenomen! Julia Vignali heeft zelfs een relatie met Cad Mourad, terwijl Victoire liefde vond in de armen van … Gabriela, een finalist in seizoen 6 Beste banketbakker !

@ m6officiel

Wanneer verloren in zijn zicht! terug ## Menstruatie periode Professioneel is het dinsdag 21.05 ##de liefde ##romantisch ## baggeren ##de liefde ##ventilator ##Beschouwen

♬ Ibn Asli – M6

Hugo Mallais