Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Elizabeth II en haar terug naar Buckingham? Een echte revolutie in het paleis …

Staat Buckingham Palace op het punt een museum, een picknickplaats of een soort pretpark te worden? Het lijkt er in ieder geval op dat koningin Elizabeth II van Engeland dit historische gebouw definitief de rug heeft toegekeerd. De koning woont nu duidelijk het liefst in Windsor. Een beslissing daarmee doet sommige tanden huiveren! Objeko legt daarom de redenen uit deze Negatieve feedback.

Elizabeth Tweede uit Engeland : UHeel erg lief gemengd naars Buckingham paleis! Duidelijke voorkeur voor een andere woning

Opmerkelijke eerste verschijning

Sinds de begrafenis van prins Philip, voor hem vrouwKoningin Elizabeth II was heel voorzichtig. Echter, de heerser hij is Het is de afgelopen dagen om zeer officiële redenen weer opgedoken. De Moeder Prins Charles heeft eerder afspraken gehad Videoconferentie Van Windsor met ambassadeurs hadden ze geen geduld meer, zodat ze met haar konden uitwisselen. Deze terugkeer naar het werk geeft echter ook aanleiding tot enige controverse. In feite is Elizabeth II niet langer blij met het idee om terug te keren naar Buckingham Palace. Deze plaats is echter inderdaad de officiële residentie van de leden van de koninklijke familie en vooral van de soeverein. Ze geeft de voorkeur aan Windsor Castle, waar het beter bij past.

Het Britse volk was het echter niet helemaal eens met deze beslissing. Sinds Buckingham Palace een heel speciale plaats inneemt hart-. Volgens de beroemde biograaf van het pand Andrew Morton, Sommige Projecten Het wordt al bestudeerd met betrekking tot minderjarigen. Buckingham moet worden omgebouwd tot een cultureel centrum met een museum, een concertzaal en een balzaal, evenals een park dat plaats biedt aan licht, geluid en picknicks.. Een idee dat verre van echte consensus lijkt te vinden. Objeko legt uit waarom.

READ  Hier zijn de vijf gewoonten die je moet volgen om elke dag gelukkig te zijn

Echte traditie

Hare Majesteit Koningin Dit is hoe ze gedurende de tien jaar in Buckingham Palace leefden. Voordat u Windsor Castle verkiest, moet u even weg zijn van de stad en omgeven zijn door een rustiek landschap. Elizabeth II heeft haar smaak voor de natuur en het leven in de vrije natuur nooit verborgen gehouden. Onroerend goed dat u zelf wilt besturen en een minder formele aanwezigheid wilt vinden. Natuurlijk keert de weduwe van prins Philip regelmatig terug naar Buckingham Palace, vooral voor nationale evenementen. Zo konden de Britten het bij het raam van het beroemde gebouw vinden om er heel cool uit te zien. Je zou deze plek echter nooit leuk hebben gevonden! Alhoewel Dit is officieel zijn hoofdverblijf.

Wist u ook dat het mogelijk is om te weten of majesteit Zit er in de muren? Toen koningin Elizabeth II in Buckingham Palace was, was dat zelfs de norm Koninklijk Het zweeft over het gebouw. Als het afwezig is de vakbond Jack, de vlag van het Verenigd Koninkrijk staat op de boog van het paleis. Buckingham Palace, de officiële residentie van de Britse heersers, is voor velen een belangrijke toeristische attractie en plaats van aanbidding. Een gebouw waarin de appartementen van de koningin zijn gevestigd, maar die lange tijd verwaarloosd is.

De terugkeer van de koning

Aan de andere kant werd Windsor Castle altijd beschouwd als een weekendje weg koningin Elizabeth II. Het is ook het grootste bewoonde kasteel ter wereld. Het oppervlak zou dus het equivalent zijn van meer dan 260 tennisbanen. Gelegen op 30 minuten van Buckingham Palace, is het een indrukwekkend gebouw omgeven door een echte groene sfeer waar het wild zich bevindt. Een plek die dus meer verenigbaar lijkt te zijn met de behoeften van de soeverein in termen van grote open ruimtes. De Britse bevolking, vooral Londenaren, was daar echter erg aan gehecht Koningin U mag in Buckingham Palace verblijven. Het valt nog te bezien of zijn opvolger zal terugkeren naar de traditie.

Inderdaad, hoewel koningin Elizabeth II de regerende soeverein blijft, deOproepen Vanuit zijn vleugel haalt hij regelmatig de krantenkoppen. Sommigen geloven dat ze kan aftreden, terwijl anderen juist beweren dat niets haar kan dwingen haar troon op te geven.. Ongeacht zijn verdwijning natuurlijk. Voor wie U zult dragen De kroon is een ander argument. Logischerwijs zou zijn zoon Charles het over moeten nemen, aangezien sommige geruchten beweren dat prins William direct koning zou kunnen worden. Wat betreft de hoofdverblijfplaats van de toekomstige koning, veel waarnemers zouden hem graag zien terugkeren naar een paleis Buckingham, De officiële residentie van de gekroonde presidenten van Groot-Brittannië.

READ  "Old Chico", de niet zo brede rivier van Brazilië