Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Verbazingwekkend, Shadow biedt 5000 computers in de cloud die binnen 72 uur toegankelijk zijn

Shadow heeft zojuist aangekondigd dat 5.000 cloudcomputers binnen 72 uur na bestelling online beschikbaar zijn. Dit gebeurde met de cloud gaming-service die we vanwege verschillende problemen enkele maanden hebben uitgesteld tussen registratie en activering.

Schaduw op iPad Pro.

In financiële moeilijkheden was het een begin van het mes Gevangen door een octaaf van honden in de lente, oprichter van OVH. Een van de eerste maatregelen die werd genomen was het verhogen van de abonnementsprijs, van € 15 naar € 30 per maand.

“Het vertrouwen tussen Shadow en zijn gemeenschap is aangetast door de geschiedenis van het bedrijf. We willen het vertrouwen bij onze gebruikers herstellen door onze acties voor zichzelf te laten spreken., zegt Eric Seely. Zij zijn degenen die zullen bewijzen dat wij in staat en ambities zijn om op een solide basis verder te gaan. “

De nieuwe directeur van Shadow maakt duidelijk dat hij een win-win-service voor het bedrijf en de klanten wil garanderen en tegelijkertijd zijn relaties met OVH wil benutten. Dit zou Shadow in staat moeten stellen zich te concentreren op het ontwikkelen van hun software (Mac, iPad, Android, enz.). Er zijn verschillende nieuwe functies aangekondigd, zoals een nieuw authenticatiesysteem, administratieve tools en een flexibelere betalingsoplossing.

Schaduw pc-verhuur is beschikbaar in de cloud voor 30 euro per maand Voor de basisvariant (Intel Xeon E5-2678 v3 4 cores, Nvidia Quadro P5000 GPU, 12 GB RAM en 256 GB opslag). Het is dan mogelijk om tegen betaling schijfruimte te vergroten.

READ  Op Google Earth is het nu mogelijk om 37 jaar terug te gaan