Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Xbox op Tokyo Game Show 2021: eindelijk geen belangrijke aankondiging | Xbox One

Hoewel we op de E3 en Gamescom al het recht hadden om het zomerconferentiebal af te sluiten, draait de Tokyo Game Show van vandaag er allemaal om. De Japanse tentoonstelling opent op 30 september en veel uitgevers zullen de spellen tonen. Onder hen zullen we Microsoft vinden dat een evenement op Xbox zal houden.

UN Show Xbox op TGS 2021

Redmond zal op 30 september al in de Japanse hoofdstad zijn voor hun show. Xbox bevestigt ook dat het exclusieve advertenties heeft om te presenteren en inhoud om te delen, maar deze officiële informatie werd later afgezwakt. Onthoud dat hoewel het merk op dit gebied nooit een groot succes heeft gehad, Phil Spencer Heb er nog steeds zin in.

Het was Aaron Greenberg, hoofd marketing bij Xbox, die na de release de verwachtingen van fans temperde door te praten over exclusieve aanbiedingen tijdens het evenement. Volgens hem zal er tijdens dit evenement geen “grote aankondiging of openbaring” zijn.

Het is een tentoonstelling voor onze spelers in Japan en in Azië. Verwacht regio-relevante updates, maar geen grote aankondigingen of onthullingen aangezien onze teams zich concentreren op de grote releases voor oktober, november en december.

Eerder dit jaar leerden we dat Japan het land was Waar was de sterkste groei voor het Xbox-merk?. In de afgelopen jaren hebben we onze eigen rechten gehad op veel Japanse games op Xbox met zeer populaire licenties zoals Yakuza of Kingdom Hearts die naar Xbox Game Pass komen. Onthoud ook dat er veel Final Fantasy-games worden verwacht Dit jaar op Xbox Game Pass.

READ  De internetdienst van SpaceX heeft al 500.000 pre-orders ontvangen

Natuurlijk houden we de aankondigingen van Microsoft in de gaten tijdens de Tokyo Game Show 2021.

Ubisoft, Capcom, Square Enix…ook!

Uiteraard zal Microsoft niet de enige uitgever zijn die aanwezig is op dit evenement. Als Ubisoft of 505 Games in de game zit, moet je natuurlijk rekenen op Capcom, Konami of Square Enix bij de populairste spelers in Japan.

Grote uitgeversconferenties

Hieronder vindt u details over de data waarop de grote uitgeversevenementen zullen plaatsvinden. Ga rechtstreeks naar de website van . om de volledige lijst met alle geplande spreekbeurten te vinden TGS 2021.

30 september 2021

  • Xbox TGS 2021-aanbieding
  • Konami
  • capcom online programma

1 oktober 2021

3 oktober 2021

  • UBIDAY2021 Online × TGS Speciaal Programma
  • boogsysteem werkt