Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Vanity Fair avondfoto's: Kendall Jenner schittert in een transparante jurk voor Pamela Anderson zonder make-up

Vanity Fair avondfoto's: Kendall Jenner schittert in een transparante jurk voor Pamela Anderson zonder make-up

Geschreven door Louise Martin

| Editor

Koh Lanta, Les Marseillais Maar ook getrouwd met First Looks… Louise Martin is een tv-persoonlijkheid die in haar vrije tijd de taarten die ze bewondert probeert na te maken in het bijzijn van de beste banketbakker… Maar het blauwe schort is onwaarschijnlijk winnen! Sociale netwerken hebben geen geheimen voor haar, het laatste nieuws en de laatste aanbiedingen, ze kent ze allemaal. Het neemt de levens van je favoriete sterren onder de loep en bewondert veel de outfits van Nicky Doll in Drag Race France. Een beetje nekplezier

Het Amerikaanse tijdschrift ‘Vanity Fair’ organiseerde op zondag 10 maart 2024 de traditionele Oscars-avond in Beverly Hills. Zoals elk jaar reageerden veel beroemdheden, waaronder Kendall Jenner, die met haar outfits de rode loper in vuur en vlam zette.

Vanity Fair avondfoto's: Kendall Jenner schittert in een transparante jurk voor Pamela Anderson zonder make-up

De rest volgt na de aankondiging

Na de BAFTA, César en Golden Globe Awards sluiten de Academy Awards 2024 het prijzenseizoen in de filmwereld af. De 96e editie van dit jaarlijkse evenement vond op zondag 10 maart 2024 plaats in het Dolby Theatre in Los Angeles in Hollywood. Tijdens deze avond werd de film vertoond Oppenheimer, de koploper van dit jaar, won maar liefst zeven beeldjes uit in totaal dertien nominaties. Deze speelfilm, opgedragen aan de vader van de atoombom, won de Academy Award voor Beste Film. van zijn kant, Barbie, de andere grote hit van 2023, verliet de uitreiking met slechts één Oscar, Best Original Song. Ook Frankrijk stond vanavond in de spotlight met het hoogtepunt van de film Anatomie van een valDie de Academy Award voor beste originele scenario won.

READ  Rachel Ziegler, jonge Métis-actrice, speelt Sneeuwwitje Disney

In de nasleep van de Oscars, het tijdschrift Vanity galerij Ze organiseerde een groot feest in Beverly Hills. Natuurlijk gingen er veel beroemdheden naartoe. Onder hen kunnen we vooral het supermodel Kendall Jenner noemen. De dochter van Kris Jenner, die ook op dezelfde rode loper te zien was, zorgde voor flitsen van de daar aanwezige fotografen. De jonge vrouw stak de Oscars in brand dankzij… Haar outfit was heel transparant en definieerde haar geweldige taille. Van haar kant verscheen ook de beroemde ster Pamela Anderson, maar om een ​​heel andere reden. Voormalig ster van de serie Baywatch oosten Ze verscheen zonder enige make-up op de rode loper van de Oscars. Het is een zeer gewaagde keuze van de voormalige speelkameraad, die bij deze gelegenheid werd vergezeld door haar zoon, Brandon Thomas Lee.

Oscarsavond 2024: Jessica Alba, Sofia Vergara, John McEnroe en Serena Williams aanwezig

Onder de andere sterren die over het tapijt liepen tijdens de Oscars, die zij organiseerde Vanity galerijOok kunnen we actrice Jessica Alba noemen, die opzien baarde met haar lange zilveren jurk. Sofia Vergara, voormalig sitcom-ster Moderne familieZe verhoogde ook de temperatuur door te verschijnen in een sprankelende zwarte jurk, die haar halslijn perfect benadrukte. Naast de sterren van het kleine en grote scherm waren deze avond ook een aantal sterren uit de sportwereld aanwezig. Als voorbeelden kunnen we voormalig tenniskampioenen John McEnroe en Serena Williams noemen. De perfecte cocktail voor een geslaagde avond!

De rest volgt na de aankondiging