Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Jean-Marc Sylvestre is miljonair?  Hij onthult zijn zevencijferige bezittingen

Jean-Marc Sylvestre is miljonair? Hij onthult zijn zevencijferige bezittingen

Zijn uitspraken leidden tot veel discussie. Gast in het Chez Jordan-programma. Op donderdag 7 maart 2024 sprak Jean-Marc Silvestre uitgebreid over zijn carrière maar ook over zijn financiën. De voormalig economisch journalist deed enkele uitspraken over zijn financiële bezittingen Wat niemand onberoerd liet.

Toen onthulde hij dat het zo was “miljonair”. “Als miljonair zijn betekent dat je een miljoen euro hebt… dan ben ik inderdaad miljonair. Als je eenmaal een appartement in Parijs hebt, ben je miljonair.” dat is het probleem! “Als je eenmaal een appartement hebt, wijzen ze met de vinger naar je.” Hij zei grof.

Jean-Marc Silvestre maakt zijn pensioenbedrag bekend

Op 77-jarige leeftijd heeft ook Jean-Marc Sylvestre een mooi pensioen achter de rug. Hij heeft al onthuld dat hij € 9.000 heeft ontvangen. Maar dit is niet belangrijk genoeg voor hem. “Het is legaal! Het is mijn pensioen!”“, Hij zegt. “niet genoeg ! Ja, ik heb meer nodig omdat we wensen en behoeften hebben. Wij zijn niet tevreden! Ik kan investeren… Ik wil een bedrijf starten. Ik heb er al een en ik zou graag een tweede willen maken.”Het is om uit te leggen.

Over zijn gezondheidwat erg was Tien jaar lang kwetsbaar.

Zijn hartverscheurende geheimen over ziekte

Hij wijst er zelfs op dat hij tegen kanker heeft gevochten. “Ze vertellen het mij en zeggen: 'We hebben de verkeerde kaart getrokken. Maar we zijn nog maar net begonnen, dus het is oké. We zullen vechten.' “Op dat moment valt alles uit elkaar. Als ze me vertellen dat we gaan vechten, doe ik mee.” Hij vertrouwt en onthult wat hij heeft meegemaakt Prostaat verwijderen.

“Het is mannelijkheid, het is het gevoel een man te zijn. Er zijn mensen die tegen zichzelf zeggen dat het voorbij is, dat ze nergens meer goed voor zijn. Ik heb nog steeds het vermogen om te verleiden, maar ik heb niet het vermogen om te definiëren mijn identiteit.” verleiding. Viagra lost het probleem niet goed op Maar het helpt het op te lossen. “We zullen dit probleem overwinnen, maar de chirurg zal heel sterk moeten zijn.”, Hij zegt. Zeer intieme geheimen en altijd contant geld.

READ  Paul McCartney, Elton John en Joan Jett rouwen om de Rolling Stones-drummer