Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Video Marina Carrere Dancos gescheiden van Antoine Mesnier: hun scheiding werd live aangekondigd!

Video Marina Carrere Dancos gescheiden van Antoine Mesnier: hun scheiding werd live aangekondigd!

Geschreven door Atekah Mahmoudi

| Editor

De televisiewereld kent bijna geen geheimen voor Atika Nasri. Voor haar kent hij geen grenzen. Ze houdt net zoveel van soapseries en reality-tv-shows als van nieuwsshows of talentenjachten. Via haar artikelen zal ze haar liefde voor televisie met u delen. 3,2,1, klaar? leest !

Marina Carrere Dancos en Antoine Mesnier zijn geen koppel meer. De informatie werd op 11 maart 2024 onthuld in “Informatie 12/13”, op France Info. Een uiterst geheime breuk waar de omroeporganisatie France 5 nog nooit eerder over had gesproken.

Marina Carrier Dancos heeft niet langer een relatie met Antoine Mesnier, zoals onthuld in de informatie van 13/12, op het France Info-kanaal

De rest volgt na de aankondiging

Op maandag 11 maart 2023 gaf Antoine Mesnier een ontroerende getuigenis bij Telematine (Frankrijk 2). Lijdend aan de ziekte van Charcot, kwam het wetsontwerp bespreken met betrekking tot het einde van het gekozen leven. Op dezelfde dag was Marina Carriere Dancos te gast in het programma 13/12 (France Info) om over hetzelfde onderwerp te praten. Kans om te ontdekken dat de 62-jarige omroep en de arts uit Bordeaux geen koppel meer zijn.

Op zijn 65e verjaardag werd bij Antoine Mesnier de ziekte van Charcot vastgesteld, ook wel amyotrofische laterale sclerose (ALS) genoemd. Het wordt gekenmerkt door het geleidelijke verlies van motorneuronen in de hersenen en het ruggenmerg. Nadat de eerste symptomen optreden, varieert de gemiddelde levensverwachting van de patiënt van 2 tot 5 jaar. In zijn gevecht kan hij rekenen op Marina Carrier Dancos, die zijn leven deelde. Ze onthulde vooral haar documentaire Einde van het leven: Je hebt dus een keuzeuitgezonden op 26 september op France 5.

READ  Quinté PMU - DU TROT Grand National Movement Prognose voor 30 maart 2022

Marina Carrere Dancos heeft geen relatie meer met Antoine Mesnier

Op 11 maart 2024 was ze op de set Informatie 12/13 (France Info) om het wetsontwerp inzake het einde van de levensduur te bespreken, dat naar verwachting op 27 mei door het parlement zal worden bestudeerd. Bij de bespreking van haar documentaire zei presentatrice Emily Tran Nguyen: “Je praat ook over Antoine, die vandaag niet langer je metgezel islijdt aan de ziekte van Charcot“. Dit is een bewering die Marina Carrier de Encos niet heeft ontkend. Er zijn echter geen details over de kwestie verstrekt.

Hoe dan ook, presentator Gezondheid tijdschrift (De show eindigt volgend jaar juni) Hij is van plan zijn strijd voort te zetten om mensen te helpen die lijden aan de ziekte van Charcot. Hij werd binnen uitgenodigd C om te kijken In oktober 2023 verklaarde Marina Carrier Dancos dat ze bereid was alles te doen om ervoor te zorgen dat haar inmiddels ex-partner niet lijdt onder de ziekte: “Als hij het mij een keer vraagt [de l’aider à mourir, NDLR]Omdat hij niet de middelen had om te stoppen, zou ik dat natuurlijk doen. Wat ik ook ontdek met dit verhaal en met deze ziekte is dat we veel evolueren op basis van wat we denken.“, verklaarde ze in het bijzonder.

De rest volgt na de aankondiging

De rest volgt na de aankondiging