Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Is de 'gemanipuleerde foto' van Kate Middleton van een fotoshoot uit 2016?  voorzichtig zijn

Is de 'gemanipuleerde foto' van Kate Middleton van een fotoshoot uit 2016? voorzichtig zijn

Een kleine analyse van de “gemanipuleerde foto”. Hoeveel kost het jasje van prinses Charlotte? Zeker Photoshoppen. De rits van Kate Middletons jas? Er kan sprake zijn geweest van digitale wijziging.

Er zijn onmiskenbaar enkele wijzigingen in de beroemde familiefoto waarop de prinses van Wales te zien is, omringd door haar drie kinderen, George, Charlotte en Louis. Deze wijzigingen waren voor drie persbureaus aanleiding om de afbeelding van hun diensten te verwijderen, omdat zij vonden dat de afbeelding niet voldeed aan de publicatienormen.

Sommige internetgebruikers gingen echter verder en zagen andere twijfelachtige elementen op de foto, soms ten onrechte. Deze laatste gelooft dus dat het hoofd van Kate Middleton is toegevoegd vanaf de oude omslag van het tijdschrift Vogue-tijdschrift.

Verschillen tussen de twee foto's

Onthoud: in 2016 verscheen de toenmalige hertogin van Cambridge op de cover van de Britse editie van het tijdschrift Vogue-tijdschrift, ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan ​​van het tijdschrift. Kate Middleton lijkt glimlachend met haar hoofd lichtjes schuin, zoals op de zondag gepubliceerde foto met haar drie kinderen. Het was voor internetgebruikers voldoende om de twee foto's over elkaar heen te leggen en tot de conclusie te komen dat deze foto was gemaakt Vogue-tijdschrift Al bijna acht jaar wordt dat gebruikt om een ​​familiefoto te maken.

Onderstaande video, die dit probeert te bewijzen, is 43 miljoen keer bekeken:

Een andere gebruiker plaatste de twee foto's over elkaar heen om te proberen te bewijzen dat het hoofd van Kate Middleton van deze foto was toegevoegd Vogue-tijdschrift :

Er zijn verschillen tussen de twee afbeeldingen.– Schermafbeelding

Overtuigende theorieën? Niet veel als we naar de details kijken. Er zijn duidelijk overeenkomsten aangezien beide foto's dezelfde vrouw tonen. Er zijn ook opvallende verschillen: de schaduwen op de wangen van de prinses liggen tussen de twee afbeeldingen niet op hetzelfde niveau. Ook zijn wenkbrauwen zijn voller op de foto Vogue-tijdschriftTerwijl de rimpels onder zijn ogen en expressielijnen rond zijn mond duidelijker opvallen op de foto die zondag is gepubliceerd.

Wat de reflecties in zijn ogen betreft, deze bevinden zich op de twee foto's niet op dezelfde plaats. In zijn onderkaak zijn snijtanden en hoektanden zichtbaar, dit zijn tanden die niet op de foto te zien zijn Vogue-tijdschrift.

Complottheorieën in overvloed

De prinses van Wales verontschuldigde zich maandag in een verklaring op sociale media en erkende dat ze wijzigingen in de afbeelding had aangebracht.

Op dezelfde dag verscheen nog een foto van Kate Middleton, deze keer onofficieel, Rug In de Britse media. Ze verscheen achterin de auto naast haar echtgenoot, prins William. Het gezicht van de prinses is niet zichtbaar, wat verder bewijs levert van de groeiende complottheorieën op sociale media over de publieke afwezigheid van de moeder van George, Charlotte en Louis.

Kate Middleton onderging op 16 januari een operatie en Kensington Palace waarschuwde tegelijkertijd dat de prinses van Wales haar officiële optredens pas na Pasen zou hervatten. Uitleg die duidelijk niet genoeg was.

READ  Melissa Sue Anderson (Little House on the Prairie): op 59-jarige leeftijd fascineert de onvergetelijke Mary Ingalls