Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Kate Middleton werd gespot terwijl William Windsor Castle verliet, en het stel keek fronsend

Kate Middleton werd gespot terwijl William Windsor Castle verliet, en het stel keek fronsend

Er bestaat al wekenlang een mysterie rond de gezondheidstoestand van Kate Middleton. Nadat ze afgelopen januari een operatie had ondergaan, bleef de hertogin van Cambridge de afgelopen weken geheimzinnig. Terwijl ze onlangs in de buurt van haar huis werd gezien. De vrouw van prins William werd opnieuw gespot in Londen.

Deze keer zat Kate Middleton met haar man in een auto die Windsor Castle verliet. MailOnline Media weet dit Kate Middleton had een privédate. Het lijkt erop dat het echtpaar zich zorgen maakt, aldus koninklijke experts. De hertogin van Cambridge lijkt nog niet klaar om terug te keren!

De fotoshoot van Kate Middleton is controversieel

Dit komt slechts enkele uren na de controverse rond de publicatie van Kate Middletons foto in de pers. Verschillende grote persbureaus hebben het per zondag 10 maart uit hun catalogus verwijderd. Portret van de prinses van Wales. Op de foto verschijnt Kate Middleton met haar kinderen…

Agence France-Presse (AFP), Associated Press (AP), Getty Images en zelfs Reuters maakten deze keuze omdat het beeld aanzienlijk was veranderd. Voor AP werd deze beslissing genomen omdat “clichés”“Hij respecteerde de normen van fotografie niet.”.Het blijkt dat de foto vandaag door Kensington Palace wordt gepresenteerd [dimanche] Kate en haar kinderen zijn bewerkt.Agence France-Presse legt het uit.

De gezondheidstoestand van Kate Middleton baart zorgen onder persbureaus

Het Engelse Press Agency (PA) van zijn kant heeft de afbeelding ook van zijn servers verwijderd. De Palestijnse Autoriteit heeft dit inderdaad onthuld “Zorg om hem”. Op maandag 11 maart is de Kensington Palace X-rekening geïntroduceerd Ondergeschikte ““Excuses” Van de prinses Via een bericht.

READ  Interpretaties na de uitspraken van Justin Tritt op het Filmfestival van Cannes

De hertogin van Cambridge zei in een verklaring: “Net als veel amateurfotografen, Soms maak ik aanpassingen. Ik wil mijn excuses aanbieden voor de eventuele verwarring veroorzaakt door de familiefoto die we gisteren deelden. Ik hoop dat alle aanwezigen een hele fijne Moederdag hebben gehad.”Ze concludeerde.