Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Van L’Equipe tot RMC, Estelle Denis legt zichzelf uit

Estelle Denis presenteert L’Equipe d’Estelle sinds 2017 en verlaat L’Equipe voor RMC. De radio gaf haar een kans die de journalist niet wilde missen.

De informatie werd onthuld en vervolgens geformaliseerd op donderdag. na de euro, Estelle Dennis U zult niet langer het programma “L’Equipe d’Estelle” hosten. De presentatrice reageerde positief op het aanbod van Karim Najari, General Manager van RMC, dat haar de mogelijkheid geeft om het publieksvoorlichtingsprogramma van 12u-15u te beheren. Ondanks dat ze gehecht was aan haar collega’s, vond de journalist het voorstel te aantrekkelijk om te weigeren.

Estelle Dennis droom

« Sport gaat over deadlines. In het voetbal is het het WK, het EK. Hier gaan we, en ik heb een aanbod dat ik niet kan weigeren, Estelle Dennis legde uit aan: het team. Karim Najari belde me om me te vragen met hem mee te doen, en ik heb er altijd van gedroomd om voor de radio te werken. Ik zal een programma hosten zoals ik het leuk vind, een presentatie van meningen en discussies, in een presidentieel jaar, met een krachtig woord aan de luisteraars. »

« Het zou in het slot van 12u-15u worden geplaatst, een tijdsperiode die ik niet ken… Het is een echte uitdaging. Maar ik wist dat als ik nee zou zeggen, ik er spijt van zou krijgen. We komen uit de covid periode waarin we niet veel hebben gepraat. Behalve wat ik haat aan Zoom, alles wat ik haat… dus deze talkshow praat tegen mij “,” voegde de inleiding toe, wiens aangekondigde vertrek haar columnisten al treft.

READ  'Ik ben geen Tinder-oplichter': Simon Leviev reageert op Netflix-documentaire en komt voor zichzelf op