Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Netizens wijzen op inconsistenties in de tv-film met Philip Bass

Op donderdag 17 juni heeft TF1 haar niet eerder uitgebrachte tv-film van Philippe Bass, Le Saut du diable, uitgezonden. Maar aan de internetkant hebben sommige details van de roman meer dan verbijsterd achtergelaten …

Philip Bass Stop niet. Na lange tijd de rol van commandant Rocher te hebben gespeeld in de succesvolle TF1-serie, profileringDe 47-jarige acteur is terug op Channel One, dit keer voor een nieuwe en langverwachte tv-film. Bij Duivelssprong, die donderdag 17 juni op TF1 wordt uitgezonden, speelt Paul Villar, een voormalige Special Forces-officier, survival- en extreme sportspecialist. Tijdens een bergbeklimtocht zou ze een band moeten opbouwen met haar 17-jarige dochter, Sarah, die door haar wordt gespeeld Mira SchmidtHet loopt uit de hand en het vader-dochterduo wordt opgejaagd door gevaarlijke smokkelaars.

Tv-film onder stress

Een bijna actievolle roman op maat van Philip Bass. Om de rol van deze beschermende vader zo goed mogelijk te belichamen, De acteur heeft een uitgebreide training gehad Dus hij doet zijn eigen stunts. Verder het, De tv-film is opgenomen in een natuurlijke omgeving, wat tot bijzonder indrukwekkende scènes leidt. En zoals (bijna) elke TF1-fantasie, Duivelssprong Een kietel wekte de nieuwsgierigheid van de kijkers… die, voor de meerderheid, uiteindelijk teleurgesteld zijn over de laatste show.

Het scenario is problematisch

Op Twitter toonden veel netizens zich bijzonder verbijsterd door de plot van de fantasie van TF1. Zo maakten velen grapjes over de rol van een vader die gespecialiseerd is in survival en extreme sporten, die midden in de nacht midden op de berg besluit een kampvuur aan te steken, Terwijl hij weet dat hij door meerdere mannen wordt opgejaagd Vermoedelijk zeer gevaarlijk. Sommigen waren ook enthousiast over een scène waarin Sarah’s karakter in gevaar is en eist haar moeder, “Maar niet de politieAnderen uitten twijfels over de effectiviteit.de goddelozen“Uit de tv-film blijkt duidelijk dat hij niet erg goed is in het schieten van hun doelwit. Kortom, iedereen merkt wat zij zien als zeer grimmige inconsistenties:”Alles is te groot in dit verhaal“,”Niets is coherent“, “Dit is een vergissing”,4 tegenstrijdigheden in 5 minuten‘We kunnen lezen, dus overtuigd’ Duivelssprong Eerste ?

READ  amfAR Gala: Sharon Stone arriveerde met haar oudste zoon op het belangrijkste feest op het filmfestival van Cannes