Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Disney+ heeft met succes plannen voor de Marvel Loki-serie gewijzigd

Marvel-serie loki Hij zet zijn snelle rush voort en vult met blijdschap de Disney-studio, die heeft besloten het schema voor het Disney+-platform te wijzigen.

Programmawijziging Disney zijn serie uitzenden loki Woensdag in plaats van vrijdag leek een onbelangrijk detail. hoewel, Mickey’s oren lijken hun schot goed voorbereid te hebben. In feite, het opnieuw verzenden van de eerste twee live-series van de MCU, WandaVision En de Valk en de wintersoldaat, wekelijks op vrijdag op het perron Disney +. Dit apparaat was volledig compatibel met het sluiten van theaters in de Verenigde Staten en op grotere schaal over de hele wereld.

“Houdt Disney van ons?”

In plaats van op vrijdag naar de grote posters te gaan, kan het publiek vóór het weekend de MCU Phase 4-serie inhalen zonder interferentie. De geleidelijke heropening van theaters in de Verenigde Staten heeft echter de plannen van de studio voor de derde serie gewijzigd. loki. Het lijkt erop dat deze verschuiving in het programma zijn vruchten heeft afgeworpen en zal leiden Het heeft impact op de planning van de toekomstige Disney-serie.

Uitgezonden sinds woensdag 9 juni is de Marvel-serie volgens Disney uitgegroeid tot De meest bekeken serie op zijn SVoD-platform. Zelfs als de studio geen exact aantal heeft gemeld, is het heel aannemelijk dat dit het geval is, aangezien het aantal abonnees is toegenomen ten opzichte van het begin van het jaar. In ieder geval had deze algemene belangstelling voor de Noorse God zijn weerslag op de leiders van de majoor. Werkelijk, Disney besloot de serieprogrammering op woensdag te houden in plaats van op vrijdag.

READ  Patron incognito: le cadeau consternant de cet employeur pour récompenser son salarié de son implication

Foto door Tom Hiddleston

Een bedankbrief geschreven door Disney

In tegenstelling tot de films die voor vrijdag zijn opgeslagen, is de Marvel-serie, star Wars et al. Het wordt dus elke woensdag uitgezonden. We denken vooral aan de spin-off van De MandaloriaanEn de boba fett boek, verwacht in het laatste nieuws in december 2021. Het zal zich richten op premiejager en vriend Fennec Shand en zal deze organisatie waarschijnlijk kennen op het moment van uitzending. Voor die tijd zullen andere cavia’s zich aan deze regeling houden Inclusief de serie Monsters in actieEn de Voortzetting van de franchise Pixar Monsters en Cie Gepland vanaf 7 juli. Idem voor de serie Draaier en haak Die zal starten vanaf 21 juli 2021 in plaats van 16 juli 2021.

Naast het heropenen van bioscopen en nieuwe releases elke vrijdag op de grote schermen, We kunnen ons voorstellen dat Disney+ het verstandig vindt om zijn grootste vijand niet aan te pakken Netflix. Het rode N-platform heeft de mode al gelanceerd voor de release van de overgrote meerderheid van de grote nieuwigheden op vrijdag. Door zich terug te trekken uit deze plek, zal de confrontatie verder weg zijn en het succes is, a priori, een beetje meer om naar Disney te gaan (en misschien ook Netflix daarvoor, gezien het ontbreken van Disney groot gewicht)

In ieder geval verandert deze verandering van plan veel in marketing van de kant van Disney. en zijn ketting loki Blijf de tijd tot in de perfectie verkennen. Voor meer informatie kunt u vinden Onze recensie van Aflevering 2. Anders kun je een kijkje nemen op aanhangwagen Monsters in actie.

READ  Dieudonné is "niet in goede gezondheid": een zeer onverwachte fout en een gezichtsverandering