Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Op 85-jarige leeftijd erkent de acteur zijn grote laatste wens: “Dan kan ik vertrekken”

In een lang interview in Wedstrijd ParijsAlain Delon gaat in tegen degenen die hem niet terug naar de bioscoop willen zien!

“Emm** van al degenen die er niet voor zijn!”. De boodschap is voorbij voor degenen die niet blij zullen zijn om terug te zijn… Het is duidelijk in goede staat, Alain Delon Deze donderdag geeft een lang interview aan Wedstrijd Parijs, Tegen de achtergrond van geheimen en grappen! Na twee jaar een beroerte en een lang verblijf in het ziekenhuisBovendien, de legendarische acteur van de Franse cinema op zijn herstelde gezondheid. “Ik heb veel problemen gehad in mijn leven, maar ik heb er nooit van gehouden. Ik weet het niet, ik geef toe dat het er is, ik heb de oplossing niet. Ik ben het vooral aan mijn aard verschuldigd. , Hier!” , Hij vertelde over zijn huidige vorm. Bovendien, als hij ook zonder krukken kan lopen, dan is dit volgens hem niet ongebruikelijk: “Veel mensen doen het!”

“Ik heb veel verhalen, je moet kiezen…”

Als Alain Delon zijn vriend Hiromi daarvoor bedankte “Zeer aanwezig aan mijn zijde tijdens de herstelperiode”, hij heeft ook een idee achter zijn hoofd, in plaats van deze keer richting de toekomst te gaan… Young In zijn hoofd en in zijn hart, vertrouwt de acteur met een groot verlangen, vergelijkbaar met dat van de eerste jonge man: een geweldige film maken! Behalve dat dit, in tegenstelling tot beginners, de laatste… “Ik wil een geweldige film maken en vooral mijn laatste. De film die voor altijd zal blijven. En dan kan ik vertrekken, ik heb niets anders te doen”Zweert bij het maken van succesvolle films zoals JachtluipaardEn de samoerai, of Zwembad. Bovendien is het project al een beetje gelanceerd … “Ik heb veel verhalen, je mag kiezen… Ze moeten uitzonderlijk zijn, geregisseerd door een uitzonderlijke regisseur. Zoals Gabin zei: De laatste film is een verhaal, een verhaal, een verhaal.

READ  Jouw horoscoop voor woensdag 12 januari 2022

“Maak je daar geen zorgen over …”

trendkant is er ook Alain Delon heeft al een ideeEn hij lijkt te trappen. “Ik zou voor de verandering graag mijn laatste film met een vrouw willen maken. Ik heb er altijd al van gedroomd en gedroomd om met Lisa Azuelos te fotograferen. Ze weet het”, balanceert Alain Delon. Hier is het verzonden bericht! Zou zijn interpretatie ook uitzonderlijk zijn? “Maak je daar geen zorgen over …”. Eén ding is in ieder geval zeker, Alain Delon blijft Alain Delon!