Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Christophe Dechavane werd gehypnotiseerd door de borst van een van de deelnemers, en het schilderij was geschokt

terwijl Cyril aanhankelijk En al zijn team bestaat uit Raak mijn tv niet aan Ik ben net op vakantie geweest, Papa laat de sleutels van haar show achter neem het of ga weg Naar een andere beroemde animator. Over de zomerperiode mijn kijkers c 8 Zo zullen we Christophe Dechavane aan het roer van het beroemde clubprogramma kunnen vinden. Bovendien klonk op maandag 14 juni het begin. En aangezien de presentatrice niet naliet een van de kandidaten in haar kleding op zijn zachtst gezegd vrijmoedig te wijzen.

neem het of ga weg : Christophe Dechavane verrast met jurk van jonge vrouw young

Luxe alternatief

voor een heel team van Raak mijn tv niet aan en Cyrillus aanhankelijkDe zomer is eindelijk aangebroken. Na een seizoen waarin het publiek samen was, gunden de regisseur en columnisten zichzelf een paar weken rust. Echter, Cyril aanhankelijk Ik moest een temperatuur vinden om de baan in de populaire tv-show aan te nemen. Zijn keuze viel dus op Christophe Dechavan, een van de beste animators van zijn generatie. Iedereen herinnert zich hem al tijdens zijn piek op TF1.

Het is echter duidelijk dat Channel One heeft besloten om het al jaren zonder zijn diensten te doen. Zegen voor Cyril aanhankelijk die ervoor koos hem te rekruteren. Bovendien heeft Christophe Dechavane het moeilijk om zijn geluk te verbergen dat hij eindelijk de antenne heeft gevonden met dit spel. Neem het of ga weg. Zo keert hij terug naar zijn vroegere liefde, zelfs als hij eerder toegaf dat hij een klein knobbeltje in de buik had eerste.cZoals racen. Als je lange tijd niet hebt gesport, heb je een paar ronden nodig om op te warmen voordat je weer op je best bent. Mijn banden en chassis en ik hoop dat we zo snel mogelijk weer de best mogelijke run kunnen maken. ” In deze Interview Christophe Dechavane, prijswinnaar van de Télé Star, was erg enthousiast.

READ  15 jaar in Disneyland: Een echtpaar woonde tien jaar in het park zonder opgemerkt te worden door bezoekers

Christophe Dechavan: Een geweldige kandidaat

Voor zijn eerste optredens van neem het of ga weg, Christophe Dechavan zag er heel netjes uit. Zoals gewoonlijk aarzelt hij niet om wat grappen te maken en een continu ritme in het programma te printen. Bovendien zal hij niet nalaten een vrouwelijke kandidaat erop te wijzen dat haar outfit op zijn zachtst gezegd verrassend is. In feite was Choral, een waarzegger van beroep, aanwezig bij de groep om te proberen te vertrekken met een grote som geld. Maar als het tijd is om zichzelf voor te stellen, merken kijkers dat haar jurk een beetje raar is.

Haar kleding is aan de voorkant heel open en biedt een prachtig uitzicht op haar mooiste troeven. Zoon De buste werd op grote schaal ontdekt hij is Dan is het zichtbaar in elk detail. Ook Christophe Dechavane verwijst er op een ietwat slinkse manier naar. Hij vraagt ​​haar of zijn klanten haar in de ogen kunnen kijken! Verder is het, de nieuwe gastheer van neem het of ga weg Niet de enige die deze kleine details opmerkte. Sommige fans van de show waren echt ongemakkelijk, om nog maar te zwijgen van een beetje boos. bezwaar Nodigt u uit om tal van reacties van kijkers te ontdekken. Opmerkingen laten geen twijfel bestaan ​​over hun harde oordeel over het meisje.

wat is het nut

In feite, onder het publiek neem het of ga wegBij de outfit van de jonge vrouw leken sommigen nogal sceptisch. Zo beschuldigen ze de waarzegster ervan tijdens primetime met te weinig kleding op een landelijke zender te verschijnen. Oh mijn God, wat een vreselijke jurk en er kijken kinderen (…)Het moet moeilijk zijn om in haar ogen te kijken., terwijl een ander zich afvraagt ​​of de kandidaat niet gewoon de verkeerde keuze is. In ieder geval zal Christophe Dechavane niet nalaten de kans te grijpen om er grappen over te maken. Zoals Objeko je vertelde, voor de eerste keer c 8 Dat heeft als voordeel dat het niet onopgemerkt blijft.

Het valt nog te bezien of de beroemde en ervaren gastheer in staat zal zijn om een ​​publiek vast te houden neem het of ga weg of zelfs gedaan Voor opstijgen. Het is inderdaad een echte uitdaging voor degenen die al jaren niet meer in de lucht zijn. na Cyril aanhankelijk Hij heeft het volste vertrouwen in zijn kunnen. Baba Hij is ervan overtuigd dat hij de juiste beslissing heeft genomen door Christophe Dechavane uit te nodigen om zijn show over te nemen. zo dankbaar voor c 8In ieder geval zegt de voormalige TF1-ster dat hij klaar is om de uitdaging aan te gaan, ook al geeft hij toe dat er enige zorgen zijn. Gids hij is Hij bereikt geen bezet gebied en hij is een geweldige professional.


READ  Verboden gebied - "Jammer!" , "Sluit zo snel mogelijk", "Wat is deze bakker": Fraude-inspecteurs bezoeken een bakkerij die netizens schokt