Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Doria Teller wordt meesteres van de 74e editie

Doria Thiller, hier op César 2020, is de minnares van het Cannes Film Festival-gala 2021 – JP PARIENTE / SIPA

Na Edouard Bear werd . uitgebracht het filmfestival van Cannes De Master of Ceremonies verandert voor de 74e editie, met Master of Ceremonies van kracht. Franse actrice
Doria Teller Het zal daarom gastheer zijn van de openings- en sluitingsceremonie van het filmfestival van Cannes, dat van 6-17 juli in de Croisette zal plaatsvinden. ”
Kanaal +Samen met het Filmfestival van Cannes zijn we verheugd aan te kondigen dat Doria Teller de ma mistresse zal zijn van de openings- en sluitingsceremonie van de 74e editie van Canal+ productie, die live en exclusief zal worden uitgezonden op 6 en 17 juli 2021,” de kanaal aangekondigd in een persbericht.

Een druk jaar voor een actrice

Genomineerd voor de César Award voor Beste Actrice 2020 goede Tijden Doria Teller, geregisseerd door haar ex-vriend Nicolas Bedos, maakte haar filmdebuut in 2017. Monsieur en Madame Adelman uit hetzelfde stopcontact. Ze werd onthuld als presentatrice van weersvoorspellingen voor Canal+, een rol die ze twee seizoenen speelde.

Onlangs speelde ze een van de concurrenten van Jonathan Cohen in de serie. de vlam. In hetzelfde jaar verdubbelde Doria Tillier de projecten met cinema met haar eerste prestatie, en zal met de filmposter zijn De oorsprong van het kwaad door Sebastien Marnier, die in 2021 moet verschijnen, staat in het persbericht. Het filmfestival van Cannes heeft het grootste deel van zijn officiële selecties al onthuld, en het blijft om de poster en samenstelling van de jury onder leiding van Spike Lee te ontdekken.

READ  Uitgesloten - hier is wie vandaag zal worden bepaald als de "geprefereerde gastheer van de Fransen" en wie de nummer één gastheer is in de harten van kijkers!