Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Actrice Doria Teller wordt de minnares van de vieringen

Doria Teller is de minnares van de openingsceremonie in Cannes op 6 juli. We wachten nog op de samenstelling van de jury, de poster en de aankondiging van de “laatste sessie”.

Artikel door

Frankrijk tv’s

schrijfcultuur

gepubliceerd

Bijwerken

leestijd : 1 minuut.

De Franse actrice Doria Teller zal de minnares zijn van de festiviteiten op het filmfestival van Cannes van 6-17 juli op de Croisette, maakte Canal+ dinsdag (15 juni) bekend.

“Canal+, samen met het Canal Film Festival, is verheugd aan te kondigen dat Doria Teller de matresse zal zijn van de openings- en sluitingsceremonie voor de 74e Canal+ productie die live, live en exclusief zal worden uitgezonden op 6 en 17 juli 2021.”Dat meldt de zender in een persbericht.

Genomineerd voor de César Award voor Beste Actrice 2020 goede Tijden, een film geregisseerd door haar ex-vriend Nicolas Bedos, Doria Teller debuteerde in 2017 in Monsieur en Madame Adelman uit hetzelfde stopcontact. Ontdekt door het publiek tijdens hun bezoek aan het kanaal + weersvoorspelling voor twee seizoenen.

Onlangs speelde ze een van de concurrenten van Jonathan Cohen in de serie. de vlam. In hetzelfde jaar verdubbelde Doria Teller haar bioscoopprojecten met haar eerste productie, de korte film diagonale dwazen Het zal te zien zijn in de film De oorsprong van het kwaad door Sebastien Marnier, die in 2021 moet verschijnen, staat in het persbericht.

Het filmfestival van Cannes heeft nog niet bekend gemaakt welke film zal worden vertoond tijdens “Last Show” na de prijslijst op 17 juli. De samenstelling van de jury, onder voorzitterschap van de Amerikaan Spike Lee, en de poster voor deze 74e editie zijn niet bekendgemaakt.

READ  De European Broadcasting Union onthult 'onregelmatige stempatronen' voor zes landen die zouden hebben geprobeerd vals te spelen