Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Van kardemom wordt gezegd dat het een “superfood” is dat eetlust en vetverlies bevordert

Van kardemom wordt gezegd dat het een “superfood” is dat eetlust en vetverlies bevordert

U zult ook geïnteresseerd zijn

[EN VIDÉO] Natuurlijk van jou: bestaan ​​er superfoods? In deze aflevering van Natuurlijk van jou praat voedingsdeskundige Arnaud Coccol over superfoods….

Een studie van de Universiteit van Texas werpt licht op de gezondheidsbevorderende eigenschappen van kardemomzaden bij ratten. ” Wat we hebben aangetoond, is dat deze kleine kruiden calorieën kunnen verbranden en het lichaamsgewicht kunnen behouden, terwijl de eetlust en voedselinname toenemen. legt dr. Luis Cisneros Zevalos, directeur, uit Dit onderzoek is gepubliceerd in Internationaal tijdschrift voor moleculaire wetenschappen.

Deze superfoods zijn essentieel voor onze gezondheid

De onderzoekers gaven de muizen dagelijks een hoeveelheid kardemom gelijk aan zo’n 620 gram per dag voor een mens. Hun resultaten geven aan dat het kruid de eetlust verbetert, de neurale circuits beïnvloedt die betrokken zijn bij lipolyse in vetweefsel en het mitochondriale oxidatieve metabolisme in de lever en skeletspieren activeert. Andere studies hebben ook de ontstekingsremmende eigenschappen van kardemom benadrukt. Niet alle voordelen van dit superfood zijn bevestigd in meer rigoureuze onderzoeken.

READ  Bekijk de meest verwachte survival-videogames in 2023