Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De Lenovo IdeaPad 5-laptop profiteert van een beeldscherm dat de concurrentie afschrikt

De Lenovo IdeaPad 5-laptop profiteert van een beeldscherm dat de concurrentie afschrikt

Cdiscount heeft een leuke verrassing in petto voor netizens die op zoek zijn naar een lichtgewicht, krachtige laptop: een IdeaPad 5 met korting van Lenovo. Abonnees van Cdiscount à Volonté profiteren ook van een cashback van € 10, die direct naar de ledenkas wordt verzonden. Word lid van het loyaliteitsprogramma Cdiscount, beschikbaar voor € 29 per jaar, om hiervan te profiteren. U kunt nog meer besparen op uw Lenovo IdeaPad 5-laptop, met toegang tot gratis expresbezorging. Deze laptop wordt geleverd zonder besturingssysteem en is ontworpen voor digitale nomaden, met een gewicht van slechts 1,66 kg. Het QWERTY toetsenbord heeft een numeriek toetsenblok, wat jouw kantoortaken makkelijker maakt. Momenteel kun je bij Cdiscount jezelf verwennen Lenovo IdeaPad 5-laptop voor 559,99 euro in plaats van 677,71 euro.

Lenovo IdeaPad 5: krachtige, lichte en compacte laptop

Met een 15,6 inch of 39,6 cm IPS scherm heeft de Lenovo IdeaPad 5 Full HD beeldkwaliteit. De 11e generatie Intel Core i7-processor in deze computer is gekoppeld aan 16 GB RAM. Om al je data en bestanden te bewaren, kun je rekenen op de 512 GB SSD opslag. In dit toestel zit ook de Intel Iris Xe Graphics processor. Er zijn verschillende connectoren op het grafietgrijze chassis van de Lenovo IdeaPad 5. Uitgerust met een fysieke cache, is de ingebouwde webcam van deze laptop 720p. Met een batterijduur tot 15 uur heeft de batterij van de Lenovo IdeaPad 5 een garantie van één jaar. U krijgt ook een beperkte garantie van 2 jaar, die kan worden aangevuld met twee garanties van 4 jaar Pech + Hulp en 2 jaar Breuk + Diefstal.

READ  Dreame H11 Max vloerwastest: de nachtmerrie van overdekte plekken?

Klik hier om Profiteer van de Cdiscount-aanbieding op de Lenovo IdeaPad 5-laptop

Beste aanbiedingen bij Cdiscount:

Aanbieding voor een beperkte tijd zolang de voorraad strekt. Zie de voorwaarden op de Cdiscount-website