Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Valeo presenteert COVID-19 detectiecabine in Las Vegas – 04/01/2022 20:17 p.m.

Valeo presenteert COVID-19-detectieperiode in Las Vegas

Valeo presenteert COVID-19-detectieperiode in Las Vegas

PARIJS (Reuters) – Valeo presenteerde dinsdag zijn COVID-19-detectiestation op CES in Las Vegas, het resultaat van zijn onderzoek naar elektronische systemen om het thermische en fysiologische comfort van de inzittenden en de alertheid van de bestuurder te regelen. door zijn blik.

Door gegevens van verschillende sensoren (radars en camera’s) te verzamelen, detecteert de terminal COVID-19-symptomen en stelt de eerste contactloze diagnose, in minder dan twee minuten en met een efficiëntie die dicht bij een PCR-test ligt, merkte de autoleverancier op in een persbericht gepubliceerd op de vooravond van de US Technology Show (Consumer). Electronics Show).

Dit apparaat, dat kan worden gebruikt bij de ingangen van instellingen die voor het publiek toegankelijk zijn, zoals luchthavens of treinstations, moet nu klinisch worden getest in verschillende medische onderzoeksinstellingen over de hele wereld, in Noord-Afrika en het Midden-Oosten, in India en Thailand als evenals in Frankrijk en België, met als doel het te valideren.

“Het is een natuurlijke uitbreiding van alle technologieën die we creëren om de auto om te vormen tot een soort gezonde cocon”, verklaarde Valeo Executive Vice President Christophe Perillat tijdens een telefonische vergadering.

De leverancier ontving ook de CES 2022 Innovation Awards voor een andere anti-Covid-toepassing, een krachtige UV-gebaseerde luchtreiniger voor bus- en touringcarcabines. In een ander persbericht zei hij dat dit sterilisatiesysteem in één luchtcirculatiecyclus meer dan 95% van de virussen, waaronder COVID-19, elimineert.

(Jill Guillaume, Bewerkt door Jean-Stefan Bruce)

READ  China's Evergrande Group vermijdt wanbetaling - 11/11/2021 om 10:07