Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Vaccin: scenarioschrijver ‘I am a legend’ zet anti-fax in

De scenarioschrijver I Am Legend moest zich herinneren wat vanzelfsprekend leek: zijn film met Will Smith is fictie.

Lange tijd hebben epidemieën de zevende kunst geïnspireerd die gemakkelijk de gevolgen onderzoekt van een virus dat zich via zombie- en apocalyptische heldendichten verspreidt. Dit was het geval met Ik ben een legende, Met Will Smith in de leidende rol. Frances Lawrence, uitgebracht in 2007 op onze schermen, volgt de avonturen van Robert Neville, een briljante wetenschapper die niet in staat was het verschrikkelijke door mensen gemaakte virus uit te roeien dat de mensheid verwoestte.

Als de film vandaag nog steeds de standaard voor het genre is, staat hij in het middelpunt van de controverse op sociale netwerken. in een artikel van The New York Times, legt een medewerker van een New Yorks bedrijf uit dat er enige terughoudendheid is geweest om te vaccineren tegen Covid-19. Ze spreekt haar bezorgdheid uit omdat ze zich zorgen maakt “De personages in de film veranderden in zombies nadat ze het vaccin hadden gekregen dat hen van kanker moest redden.”

Als deze zinnen mensen aan het lachen maken, dan heeft de samenleving ze op grote schaal gebruikt op sociale netwerken. Antifax. Er zijn ook veel memes gedeeld. Op een ervan kunnen we lezen: “Denk eraan, in I Am Legend heeft ziekte geen zombies gecreëerd, vaccinatie wel…”

“Oh mijn God, dit is een film! Het is niet echt”

Soortgelijke berichten zijn zo talrijk op internet dat de scenarioschrijver van de film zelfs op Twitter sprak. “Oh mijn God! Het is een film. Ik heb het verzonnen, het is niet echt!” Die laatste schreeuwt op het sociale netwerk van de blauwe vogel. Sommige netizens wezen er ook op dat de plot van de film vooral draait om de zoektocht naar een ander vaccin om de ziekte in te dammen en zo een einde te maken aan deze chaos.

Onthoud dat op het moment van schrijven geen enkele gevaccineerde persoon in een bloeddorstige griezel is veranderd. Bijwerkingen worden momenteel met belangstelling waargenomen door verschillende wereldwijde gezondheidsorganisaties. In Frankrijk is het het Nationaal Agentschap voor de Veiligheid van Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten dat een wekelijkse inventaris van formuleringen publiceert. op zijn site.

READ  Mintessa onthult de onderkant van haar ontmoeting met Catherine Robert, de vrouw van haar coach, Viani