Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Britney Spears: nieuwe juridische teleurstellingen voor de zangeres …

Ze is nog niet uit het bos. Terwijl Britney Spears Hij behaalde de eerste overwinning door een advocaat van zijn keuze te machtigen, en de laatste – Matthew Rosengard – verzekerde dat hij alles zou doen wat in zijn macht lag om de procedure te versnellen, en er zou een nieuwe muur voor hen worden opgetrokken. Volgens de informatie ontvangen van dagelijkse mailCalifornische districtsrechter Brenda Penny wees het verzoek van de artiest af: om een ​​aanvraag in te dienen voor de aanstaande hoorzitting en om haar onmiddellijk vrij te laten van de voogdij over haar vader, Jamie Spears.

Britney Spears zal opnieuw verstandig moeten wachten tot 29 september 2021 om te zien of de zaak vordert. Zijn zaak zal op dezelfde manier worden behandeld als de andere elf zaken die voor die dag zijn gepland. En alle elementen die de jury ter beschikking staan, werken niet in zijn voordeel. Nadat hij duidelijk had gemaakt dat hij voor zijn dochter werkte, bevestigde Jamie Spears op vrijdag 6 augustus 2021 dat ze “verstandelijk gehandicapt“En er was”Er is geen reden“Om van de last van haar zaken en haar fortuin af te komen. Hij voegde eraan toe dat, volgens haar assistent Jodi Montgomery, haar dochter meer dan ooit zou worstelen. Ze zou niet langer verschillende behandelingen ondergaan en zou volledig uit de hand lopen.

READ  Paul McCartney, Elton John en Joan Jett rouwen om de Rolling Stones-drummer