Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Morgen is van ons.. een heldin keert terug na maanden afwezigheid!

Weken gaan voorbij in afleveringen van de serie, maar ze zijn niet hetzelfde Morgen is van ons. Terwijl de acteurs heen en weer aarzelen, afhankelijk van de plot van de TF1-show, is het altijd een plezier om bepaalde gezichten weer te zien. Terwijl kijkers zojuist afscheid hebben genomen van Rani Pemock, vertaler van advocaat Le Clément, krijgen ze vanaf 16 augustus 2021 de kans om Marion Christman aan te treffen naast het St. Clair Hospital. Dit maakte de actrice bekend op sociale netwerken met een brede lach.

Haar personage, Amanda Farrow, is niet gespaard gebleven van de laatste avonturen Morgen is van ons. De arme verpleegster werd verkracht en kwam toen vast te zitten in een grot tijdens een verkeerde wandeling in de urbex. Dus wat brengt de toekomst voor Marion Christman? We weten voorlopig alleen dat ze Clément Rémiens, haar fictieve ex-partner, en haar twee zussen Solène Hebert en Luce Mouchel, die ook in het ziekenhuis werken, zal vinden. Alles lijkt erop te wijzen dat de actrice het hoofd zal bieden aan de tegenslagen die Episode 1000 zullen omringen. Voorlopig hebben de teams gemeld dat ze gegijzeld hebben bij Spoon. Maar Ulysses, de vriend van Amanda, werkt daar als kok…

READ  "Kritisch onderzoek": Elise Lucet werd uit het hoofdkantoor van Doctissimo gegooid, "Niets is erger dan de deur te sluiten"