Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Uruguay en Zuid-Korea neutraliseren elkaar na een droevige scène

Uruguay en Zuid-Korea neutraliseren elkaar na een droevige scène

De weinige teams die nog aan het WK 2022 moeten beginnen, zijn vandaag de strijd aangegaan. Dit was het geval voor formaties groep H, terwijl Uruguay en Zuid-Korea tegenover elkaar staan ​​op de eerste dag van de groepsfase. Een langverwacht duel, met de komst van een Zuid-Amerikaans land met een ietwat verjongde set in vergelijking met de vorige werelden, en 11 starts waarin we vooral Darwin Nunez of Fede Valverde vinden. Toch merkte Taulier de aanwezigheid op van Diego Godin in de verdediging en Luis Suarez voor de aanval, terwijl Edinson Cavani op de bank begon. Daarentegen was er met name Son Heung-Min als belangrijkste dreiging, of voormalig Bordeaux-speler Hwang Ui-Jo, en een elf die voornamelijk bestond uit spelers die in het binnenlandse toernooi spelen.

Wat biedt de toekomst voor deze advertentie?

De wedstrijd begon in een vrij hoog tempo. Veel intensiteit, maar het moet gezegd, nogal wat geslaagde technische gebaren, en dus weinig echt voltooide spelsequenties. De Aziaten kwamen met de voeten op de huid, maar hadden moeite om de sterke verdediging van Uruguay te bewegen. Gaandeweg slaagt Celeste er echter in om haar tegenstander van streek te maken, zoals dit schot van Valverde, naast doel (19), of deze verhitte houding van Darwin Nunez (22). Beide teams wisten zich naar de laatste meters toe te werken, maar waren erg onhandig in het laatste knikje. Hwang gaf zichzelf tot nu toe de beste positie van de wedstrijd, maar hij schoot de bal in zijn eentje langs de poortwachter (34). Kort voor rust kopte Diego Godin een kopbal in de linkerpaal (43′).

READ  'S-Hertogenbosch: Gaston snelt tegen Kwon

Geen geweldige show

Genoeg om een ​​eerste periode af te sluiten die uiteindelijk zo pover was in de scene, maar met twee formaties van gelijk kaliber, die beiden in staat waren om in een flits van genialiteit het verschil te maken. Het tweede kwart werd hervat met een min of meer vergelijkbaar tempo en dynamiek, met Correa in balbezit maar onvruchtbaar, terwijl Uruguay probeerde te spelen in een snelle overgang. Darwin Nunez was nog steeds erg gevaarlijk toen hij voorbij het tweede doel ging, zoals in deze zet waarbij zijn centrum uiteindelijk werd gered door een verdediger (63e). In het proces heeft Cavani Luis Suarez aan de top van de aanval goedgemaakt, terwijl de voormalige Barcelona en Atlético vooraan nooit te maken hebben gehad met verhitte situaties.

Of de voormalige Parijzenaar nu wel of niet in het spel kwam, Uruguay begon meer trek te krijgen en vond gemakkelijker ruimtes. Op de rechterflank begon ook de jongere Facundo Pellestri op te treden, ondanks dat hij een beetje onhandig was bij het inleggen van de bal in het strafschopgebied. Darwin Nunez probeerde zijn hand op het afstandsschot, maar zijn vouw draaide een paar centimeter van de linkerpaal van Kim Sung-gyu (80), terwijl Cavani de bal bijna wegspeelde. Ongelukkig stuurde Fede Valverde hem een ​​mijn op de paal (89) en het hele stadion schudde. De wedstrijd eindigde puntloos, waarbij beide teams een punt pakten in afwachting van een resultaat Duel tussen Portugal en Ghana om 17.00 uur.

Herbeleef de wedstrijdfilm in ons live commentaar.

READ  Houders van Upamecano en Konate, Deschamps plaagt ... Le Journal des Bleus