Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Update voor Forza Horizon 5 connectiviteitsproblemen uitgebracht! | Xbox One

Eerder deze maand uitgebracht, een must Forza Horizon 5 Slachtoffer van haar succes! In feite heeft de laatste productie van Playground Games 9 miljoen spelers bereikt, maar helaas zijn ze onderhevig aan veel verbroken verbindingen, waardoor ze niet met vrienden kunnen spelen, maar ook andere ervaringen kunnen verstoren. Na de aankondiging van de updatevertraging, zijn we er eindelijk!

Forza Horizon 5: Update vertraagde verbindingsproblemen

Forza Horizon 5 hotfix-patch is beschikbaar!

Het Forza Support Twitter-account heeft zojuist de informatie vrijgegeven. Hij legt uit dat de langverwachte correctie vandaag beschikbaar zal zijn. Het beste van alles was dat we het eigenlijk downloadbaar vonden!

We hopen dat deze patch voldoende zal zijn om de ervaring van de miljoenen spelers die door Mexico zwerven te verbeteren. Forza Horizon 5 is beschikbaar op Xbox One en Xbox Series X | S en pc via Steam en de Microsoft Store. Natuurlijk is het spel beschikbaar in Xbox Game Pass Console, pc en cloud.

Een hotfix voor #ForzaHorizon5 wordt vandaag gepubliceerd om serviceverbeteringen door te voeren, onderhoud uit te voeren en de game bij te werken. Vergeet niet om het spel opnieuw te starten om er zeker van te zijn dat je de juiste update hebt. Laatste update om opnieuw verbinding te maken en toegang te krijgen tot online functies. Bedankt voor uw geduld en voortdurende steun.

READ  Wat verandert er voor degenen die ze nog steeds gebruiken?