Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

United Airlines vraagt ​​stewardessen om passagiers niet op hun stoel te plakken

Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen weten niet meer wat ze moeten doen met hun verontruste passagiers. Sinds het begin van de pandemie zijn gevechten uitgebroken. Van de 3.800 incidenten die de FAA sinds januari 2021 heeft geregistreerd, hebben 2.867 passagiers geweigerd hun masker te dragen.

Het laatst gemelde geval is dat van Maxwell Berry, een alcoholische passagier, Vermeend seksueel en fysiek misbruik van meerdere werknemers Van Frontier Airlines, de luchtvaartmaatschappij die hem van Philadelphia naar Miami vloog. Perry eindigde zijn reis vastgebonden aan zijn stoel met een flinke dosis ducttape.

Geconfronteerd met dit soort beelden weten luchtvaartmaatschappijen niet wat ze ermee aan moeten: hun medewerkers ondersteunen of hun klanten geruststellen? Afbeeldingen van passagiers die op hun stoel blijven plakken, weerspiegelen niet volledig het imago van het vliegreismerk.

Het personeel staat op de rand van een zenuwinzinking

Daarom stuurde United Airlines een briefje naar haar medewerkers om ons eraan te herinneren dat “Apparaten aan boord kunnen in moeilijke situaties worden gebruikt en alternatieve maatregelen zoals tape mogen niet worden gebruikt».

Dit briefje maakte United-medewerkers woedend, die denken dat ze voor communicatiedoeleinden onder de bus zijn gegooid, hoewel ze niets te maken hadden met het incident bij een ander bedrijf.

De Flight Attendants Association (AFA), de belangrijkste federatie in de sector, Dacht deze notitie hij is “Ongezonde marketingtrucWant medewerkers van United gebruiken alleen de meegeleverde kunststof slangklemmen.

Naast United Airlines, is het volledige bemanningsbedrijf van de luchtvaartmaatschappij Dit leidde tot frequente ruzies. In de AFA-enquête denken stewardessen en stewardessen aan luchtvaartmaatschappijen Doe niet genoeg om ze te beschermen. Na het ongeval, Frontier Airlines Hij schorste eerst de betrokken werknemers zonder loon, alvorens terug te keren.

READ  Unédic-rekeningen moeten in 2023 weer in evenwicht zijn

En Veel luchtvaartmaatschappijen hebben alcohol op hun vluchten verboden, erkent de Federal Aviation Administration dat ongevallen met “slecht gedrag» abnormaal blijven stijgen, en Vermenigvuldig de boetes. AFA Roept op tot serieuzere juridische stappen.