Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Uitgesloten.  Sophie Davant staat op het punt om de deal gesloten te houden?  France Télévisions reageert voor het eerst

Uitgesloten. Sophie Davant staat op het punt om de deal gesloten te houden? France Télévisions reageert voor het eerst

Sophie Davant zou aan het begin van het schooljaar bij France 2 moeten blijven, maar ten koste van het aanpassen van haar schema, heeft Stéphane Setbon-Gomez, nummer 2 van France Télévisions, ons EXCLUSIEF aangekondigd.

Verder onder deze advertentie

Vervolg en einde van de tv-serie Sophie Davant op France 2? vorig weekend, Tele-vrije tijd Het onthulde EXCLUSIEF aan jou dat de toekomstige gastheer bovenaan de show staat De deal is rond werd gehackt. vanwege, Zijn verlangens liggen elders, met name om zich meer aan de radio te wijden Omdat ze een aantrekkelijk aanbod zou hebben gekregen om het academiejaar te beginnen, wat onverenigbaar zou zijn met de weergave van het La Deux-veilingaanbod. In werkelijkheid, De deal is rond Het vereist twee of zelfs drie opnamedagen per week. Volgens onze collega’s van Parijsezou Sophie Davant een dagblad op Europe 1 te zien hebben gekregen.

Stefan Stepon Gomez: “Sophie is een beroemd en iconisch figuur in France 2

eerder gevraagd Tele-vrije tijd, Stéphane Sitbon-Gomez, Hoofd Antennes en Programma’s bij France Télévisions, heeft ermee ingestemd om voor het eerst over deze brandende kwestie te spreken. “Sophie en ik kennen elkaar al heel lang. Ze is een beroemd en iconisch personage in France 2. Daarom hebben we haar natuurlijk gevraagd haar te ontslaan De deal is rond 6 jaar geleden en is sindsdien een enorme hitstelt de leider in de preambule, verwijzend naar de sterke kijkcijfers van het programma elke middag.

Verder onder deze advertentie

Nummer 2 van France Télévisions spreekt: “Ik zou Sophie Davant liever houden

En om te onderstrepen dat zijn co-host een verlangen naar verandering heeft:Ze vertelt me ​​al een aantal weken dat ze iets anders wil. Ik respecteer dat, ook al zou ik het liever houden. Ik denk dat het niet meer wordt aangeboden De deal is rond Aan het begin van het schooljaar, in ieder geval doordeweeksDeze steeds aannemelijker wordende hypothese bevestigt dus het sentiment dat werd gedeeld door een lid van team A.De deal is rond op de set op 1 juni, die een sfeer beschreef die een afscheidsfeest waardig was, met een boeket bloemen dat aan de gastheer werd overhandigd voor wat haar laatste dag op de set leek te zijn. Ook opnames die voor deze week gepland stonden, werden geannuleerd.

READ  In Mulhouse bewaarden de rechtbanken het toneel van Dieudonné

Andere projecten bespreken we met Sophie Davant

of Sophie Davant kan haar hand op de lekkernijen houdenDe deal is rond En zoals Stéphane Setbon Gomez opmerkt, heeft laatstgenoemde goede hoop dat ze in openbare dienst blijft. “Het wordt erg geassocieerd met France-Television en heeft zijn plaats bij ons.. We zullen andere projecten bespreken“.

Verder onder deze advertentie