Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Chloe Jouannet en haar vriend Sandor Funtek zijn handlangers van Roland-Garros

Chloe Jouannet en haar vriend Sandor Funtek zijn handlangers van Roland-Garros

Dinsdag 6 juni waren de personages er voor een nieuwe dag tennis. Op deze zonnige middag stonden de tribunes van Roland Garros vol met Franse sterren, die alleen of vergezeld van hun wederhelft kwamen.

Chloe Joannie werd vergezeld door haar oude metgezel, Sandor Fontique. En de enige dochter van Alexandra Lamy en Thomas Joinet, gekleed in een grijs jasje en korte rok, glimlachte. De 25-jarige actrice toont regelmatig haar samenzwering met haar vriend, soms op de netwerken, en soms aan het begin van het gangpad dat op de foto wordt gedeeld. Afgelopen januari werden ze gezien in Alpes d’Huez.

Wat biedt de toekomst voor deze advertentie?

Maak kennis met de sterren

Personages van het kleine scherm waren ook aanwezig in het spel. Dennis Brogniart, de hoofdpresentator van Koh-Lanta, kwam met zijn vrouw, Hortense Brogniart, die beiden op Roland-Garros verschenen.

Wat biedt de toekomst voor deze advertentie?

Omroep Jean-Luc Richman, hoed op zijn hoofd, of journalist Bruce Toussaint flitste door de shoot. Zangeres Juliette Armani of zelfs Victor Belmondo, een van de achterkleinzonen van Jean-Paul Belmondo, maakten de reis. Hij kwam ook met acteur Victor Miutelet.

READ  ‘Je loog’ vanavond op France 2: twee afleveringen op donderdag 31 augustus