Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Uitgelekte informatie over de “geheime scheiding” van het Monaco-paar

Monaco koestert zijn twee prinsen meer dan enig ander. Het moet gezegd worden dat Albert en Charlene uit Monaco op hun rotsen de indruk geven van een gelukkig stel. Maar volgens Duitse media kleurrijk, Het zal niet zo zijn. hun nieuwste detectie Ze kondigden zelfs een “geheime echtscheiding” aan die momenteel in de maak is. Wij vertellen je alles!

Charlene van Monaco en Albert II, een verhaal al voorbij?

Charlene zit momenteel vast in Zuid-Afrika. In feite kan ze dit land waar ze onlangs geopereerd is niet verlaten. Maar om vele andere redenen die de Duitse media kleurrijk Hij stelt dat de ouders van Gabriella en Jack op het punt staan ​​uit elkaar te gaan. In de versie die op 15 juli is gepubliceerd, kunnen we zelfs het volgende lezen ” Een jaar lang gebeurden er vreemde dingen in Monte Carlo ».

Blikken bruiloften ver van elkaar

10 jaar geleden, 2 juli 2011? Albert II en Charlene zeiden ja voor een groot publiek van gasten in Monaco. Een decennium later moet het paar nog bij elkaar komen om hun blikken huwelijksverjaardag te vieren. En terecht: Charlene zit vast in Zuid-Afrika. Het is zeker niet zijn schuld. Die laatste kreeg een nachtmerrie door een oor-, neus- en keelontsteking. Dit werd gevolgd door een aantal operaties. We hadden liever het koppel bewonderd dat deze magische date viert zoals het hoort. Het is een symbool dat de huidige angst binnen het paar lijkt te illustreren.

In mei reisde Charlene zelfs naar haar thuisland. We kunnen de reden voor zijn uittocht alleen maar prijzen. De prinses kwam zelfs verenigingen te hulp die stroperij bestrijden. Helaas, weinigen tijd Na aankomst werd ze ziek. Als haar man haar begin juni met hun tweeling zou bezoeken, zou Charlene niet in haar staat kunnen reizen.

READ  Alain Delons verrassingsbezoek aan Vox in Château-Renard voor de film Alain-Fabien van zijn zoon

Twee officiële persberichten om een ​​einde te maken aan de geruchten

Dus je kunt al twee maanden niet bij de rots komen. Een hartzeer voor de Monaco die hebben gewacht op zijn terugkeer naar de Formule 1 Grand Prix, Corpus Christi of Saint Jean. Toen gaf het paleis een officiële verklaring af. “Het medische team van de prinses heeft haar verzocht de reis naar Monaco niet te maken, omdat ze verdere procedures moet ondergaan en moet herstellen. Deze brief had het voordeel dat sommige geruchten over een valse ruzie binnen het paar werden weggenomen.”

Toen bracht Charlene op haar beurt een officieel persbericht uit. “Dit jaar zal de eerste keer zijn dat ik niet met mijn man zal zijn voor onze trouwdag in juli, wat moeilijk is en me verdrietig maakt”, heeft ze al publiekelijk aangekondigd. “Al hadden Albert en ik echter geen andere keuze dan de instructies van het medische team op te volgen. […] Mijn dagelijkse gesprekken met Albert en de kinderen helpen me enorm om de moed erin te houden. ‘, zij ging door.

Echter, de Duitse mediakleurrijk Er wordt gesuggereerd dat de prinses voortaan meer tijd in haar thuisland zou willen doorbrengen. Zo zal de voormalige zwemster proberen projecten te ontwikkelen met een dochteronderneming van haar broer, Gareth Wittstock. “Charlene’s rijke vriendin Colin Glazer speelde een belangrijke rol bij het sluiten van deze dealDuitse journalisten zeggen. Bovendien zou de moeder van Gabriella en Jack een paard hebben in zijn geboorteplaats. Het lijkt er dus op dat ze daar nog wel wat tijd wil doorbrengen.

READ  Star Wars: “The Mandalorian & Grogu” en een tweede seizoen voor Ahsoka!

Echtscheiding in het verschiet? De rots ontkent massa.

kleurrijkHet legt verder uit dat Charlene sinds begin 2021 niet is opgehouden met heen en weer gaan in Zuid-Afrika. En de gevolgen hiervan zijn voelbaar voor het leven in het paleis van Monaco. Omdat het steeds meer afwezig is. De laatste keer dat de voormalige zwemmer deelnam aan een publieksevenement, dateert van 27 januari 2021. Het was rond de tijd van de Sainte-Dévote-viering.

Sindsdien hebben geruchten de ronde gedaan. Om de controverse het zwijgen op te leggen, wilde de dochter van Michael Wittstock haar eigen versie van de feiten aanbieden. “Albert is mijn rots in de branding en mijn column. Ik kon deze moeilijke beproeving niet doorstaan ​​zonder haar steun‘, ik heb de News24-microfoon al toevertrouwd.