Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Prins Harry publiceert zijn memoires eind 2022

Na de aankondiging van hun vertrek uit het Britse koningshuis gaven Harry en Meghan in maart van dit jaar een interview aan tv-presentatrice Oprah Winfrey.

Artikel door

gepubliceerd

leestijd : 1 minuut.

Een boek dat mensen aan het praten moet krijgen. Prins Harry, nu met zijn vrouw Meghan Markle gepensioneerd uit het Britse koningshuis, zal eind 2022 dagboeken publiceren waarin hij zijn imago herstelt. “Fouten” en de “Les geleerd”Aangekondigd maandag 19 juli Penguin Random House Publishing.

“Ik hoop dat ik door mijn verhaal te vertellen – de ups en downs, de fouten, de geleerde lessen – kan helpen laten zien dat we, ongeacht onze oorsprong, meer gemeen hebben dan we ons realiseren,” Dat zegt Prince in een verklaring van de grote uitgeverij in New York. “Ik schrijf dit niet als een prins vanaf mijn geboorte, maar als de man die ik ben geworden,” Prins Harry, 36, toegevoegd.

Nadat ze hun vertrek uit de Britse koninklijke familie hadden aangekondigd, gaven Harry en Meghan in maart van dit jaar een verrassend interview met tv-presentatrice Oprah Winfrey, wat de spanningen met haar familie opwekte. Naast andere explosieve ontdekkingen meldden Harry en Meghan dat een lid van de koninklijke familie, die ze niet bij naam noemden, zich zorgen maakte over de huidskleur van hun zoon Archie, voordat hij werd geboren, dat zijn moeder van gemengd ras zou zijn.

Van zijn kant, Penguin Random House “Intieme en oprechte herinneringen” Waar “Prins Harry zal voor het eerst de definitieve beschrijving geven van de ervaringen, avonturen, verliezen en levenslessen die hem hebben gevormd.”