Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Chef Christophe Leroy, die al een ‘Pierre Jean Chalenson dinner’ had, was vorige week verwikkeld in een duistere affaire in Saint-Tropez.

Afgelopen zaterdag stond een diner – het Barclay Dinner – op het programma in Saint-Tropez (Var). volgens mooie ochtendVoor € 160 kunnen klanten deelnemen aan een “pétanque-cocktail” op de Place des Lices en een “degustatiediner door Christophe Leroy” in de Leroy Business Club. De chef-kok is geen onbekende voor het grote publiek: afgelopen april, toen restaurants sloten, werd hij verdacht van het organiseren van illegale luxe maaltijden, met name in het Palais Vivian in Pierre-Jean Chalenson.

Toen we hoorden dat het diner zou plaatsvinden, waren de zoon van Eddie Barclay, Guillaume, en de stad Saint-Tropez tegen het houden van het evenement, meldden onze collega’s. “De stad zal geen evenement in het publieke domein toestaan ​​waarin de naam van de heer Eddie Barclay en zijn begunstigden met elkaar in verband worden gebracht”, zei de burgemeester van Saint-Tropez, Sylvie Siri, in Nice-Matin.

De zoon van Eddie Barclay van zijn kant onthulde dat er geen contact met hem was opgenomen om het diner te houden, wat voor hem een ​​”zakelijke operatie is die wordt georganiseerd door chef-kok Christophe Leroy”. Hij voegt eraan toe dat een gebeurtenis “nooit is goedgekeurd door de familie of de gemeente”, en voegt eraan toe “een einde te maken aan deze relatie die jarenlang zonder onze toestemming is gesmeed tussen de foto van mijn vader en die van de misselijkmakende foto van meneer Leroy , die ik meer een prins dan een prins lijk te willen zijn.”

Dus, verliep de avond zoals gepland op zaterdagavond? Regionaal tijdschrift mooie ochtend Hij ging erheen en merkte op dat de Place des Lices… “alleen bezet was door traditionele zomerbezoekers en lokale bowlers. Er zijn geen tekenen van festiviteiten aangekondigd.” Dat zei de burgemeester van de stad.

READ  Spoilers voor de week van 31 mei 2021