Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Haar opkomst op de rode loper leek op een indrukwekkende aanwezigheid met een volledig blote borst…

Vanaf het filmfestival van Cannes 2021 is het duidelijk dat fans zich de films, regisseurs en acteurs zullen herinneren die de afgelopen dagen zijn beloond, maar ook en vooral met sterren bezaaide optredens op de rode loper soms… raar en gewaagd!

Als Marion Cotillard, in zwart-wit wielrennen om te vertellen over haar film Annette, die werd gepresenteerd tijdens de openingsceremonie op dinsdag 6 juli. Een feest dat ook veel indruk maakte, met de cast en regisseur van de film, maar ook met veel modellen en influencers op de rode loper. En als het Amerikaanse supermodel Bella Hadid voor de gelegenheid verscheen in een lange jurk versierd met een sleep, dan behoorden de anderen duidelijk niet tot dezelfde categorie…

Op de trappen van het Palais des Festivals die dag, waren verschillende jonge vrouwen gekleed in onverwachte outfits, zoals de mooie blondine, haar lange crèmekleurige rokset en haar bijpassende shirt … Sindsdien te kort, omdat ze gewoon haar arm ophief, haar hele borst was een tijd voor paparazzi en reizen over de hele wereld! Een moment dat haar niet echt ongemakkelijk lijkt, omdat ze de beweging gewoon herhaalde. Naast haar is een andere influencer gekleed in een sexy bruidsoutfit, gekleed in een jumpsuit, wit slipje en een lange kanten sleep.

Het moet gezegd worden dat dit jaar, aan de spannende kant, de sterren er helemaal uit zijn! begonnen met Mylene Boer, het jurylid dit jaar, en haar volledig transparante rode jurk, haar zwarte ondergoed onthullend, of Carla Bruni en haar splitjurk met een zeer lage nek, of de voormalige Miss France, Flora haan En de Melanie Terry Hun jurken zijn ook erg transparant, misschien te veel onthullend. Kortom, een bloemlezing van transparantie waar de kijkers echt van onder de indruk waren!

READ  Fans: "Special Signal" zorgde voor een duidelijke neergang op TF1, "getrouwd" record op M6, F3-overwinning op W9

Zie ook:

Bewerken