Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De gezondheid van Kassav-medeoprichter Jacob Desvarieux is stabiel

De familie van muzikant Jacob Desfario en de begeleidende delegatie communiceren over zijn gezondheidstoestand, “die zijn artsen als stabiel beschouwden”, aldus een kort persbericht.

De dag na de publicatie van informatie over de ziekenhuisopname van muzikant Jacob Desfario, de productie van zijn groep Cassaf waarvan hij een van de stichtende leden is, bevestigen deze informatie en stellen zijn gezondheid gerust om de angstaanjagende geruchten het zwijgen op te leggen.

Jacob Desfario is in een kunstmatige coma geplaatst om hem de nodige zorg te geven. Dit is een klassiek medisch protocol.

Zijn artsen beschouwen zijn toestand als stabiel en we zullen binnen 48 uur meer informatie hebben.

We danken u voor het niet verspreiden van valse informatie op WhatsApp, zodat het team van het Universitair Ziekenhuis Pointe-à-Pitre rustig kan werken en hun dierbaren kan sparen.

Los Productions / Cassave Management

De muzikant uit Guadeloupe, die diabetes heeft, ging deze week naar het centrum van het universitair ziekenhuis, als onderdeel van de reguliere controles die hij sinds zijn transplantatie moet ondergaan. Tijdens deze test testte hij positief op Covid-19. Jacob Desfario is sindsdien opgenomen in het ziekenhuis vanwege complicaties in verband met zijn transplantatie.

READ  Haar moeder wint bijna 10 miljoen euro in de loterij, weigert mee te doen en onderneemt juridische stappen