Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

‘Overbespeeld’, ‘geprogrammeerd’, ’te nep’, netizens zijn niet (ooit) verleid door de nieuwe M6

Deze dinsdag 20 juli slaagde het tweede nummer van Camera Canapé er niet in de harten van het M6-publiek te winnen. Voor veel internetgebruikers “gaat” het scherm nogal een beetje aan …

Altijd al eens willen zien en weten wat er zich achter de deur van je buurman afspeelt? Zo ja, het bestand Nieuwe weergave van M6, gelanceerd op maandag 19 juliIk zal je (misschien) leuk vinden. Concept camera bank Enigszins gewaagd, hoewel niet ver van wat er op het kleine Franse scherm gebeurt. In het programma: 6 groepen mensen ontdekken vanaf hun bank wat er in de “privacy” van anderen gebeurt. Om dit te doen, hebben M6-teams camera’s opgezet in verschillende families in verschillende regio’s.

Acteur die vragen stelt

Deze dinsdag 20 juli camera bank Hij is terug, deze keer, met Paul en Marina, een getrouwd stel van 5 jaar, Sarah en Sikan en hun drie kinderen, en Sarah, een 30-jarige vrijgezel. De show begon ook met de laatste. Om de jonge vrouw te helpen de ware liefde te vinden, aarzelden haar twee vrienden niet om vanuit huis een speeddate voor haar te organiseren. Het is duidelijk dat de zes groepen Op hun bank hebben ze geen kruimeltje gemist van deze showOndertussen is een van Sarah’s vrijers openhartig en flirt met de beste vriend van de jonge vrouw!

Maar op Twitter hekelden veel internetgebruikers deze scènes, die naar hun mening enigszins onjuist zouden zijn. Sommigen zijn er zelfs van overtuigd dat dit acteurs zullen zijn…

Toon “zal niet duren”?

Het moet gezegd dat de M6 niet de eerste poging is op het gebied van innovatieve software, zeker niet in de zomer. Al in augustus 2020 toonde de zender een programma genaamd 5 mannen in huisdie is gedeprogrammeerd Slechts twee weken na de uitzending. En nogmaals, op het sociale netwerk voorspelt veel slechte vogels niet veel goeds Bank camera. Sommigen houden zich ook niet bezig met de show en hebben besloten deze na de tweede release over te slaan.

READ  Type 3 recensie op Warner TV

En dan, gelukkig, zijn er sommigen die zich tot op zekere hoogte aan het concept hebben gehouden!

Het valt nog te bezien of Camera Canapé na verloop van tijd zijn plaats zal vinden in het M6-programmeringsschema … of niet.