Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Sylvie Teller verscheen in een bikini op het strand met haar zussen en haar moeder, en ze hebben dolle pret

Hoewel enkele Miss France de afgelopen dagen een paar keer op internet is verschenen, is het vandaag de beurt aan Sylvie Teller om over haar te praten. Terwijl de zinderende temperaturen voelbaar begonnen te worden, maakte de voorzitter van het Miss France-comité ook een effectieve optie om plezier op het strand te hebben. Ze is altijd erg gul met haar gemeenschap en deelt enkele foto’s van deze familie met haar fans. bezwaar Hij nodigt je dus uit om meer te ontdekken!

Sylvie Teller: Met haar zusjes in badpak op het strand!

Een moment van ontspanning

Sylvie Teller ziet er duidelijk zo blij uit dat ze vandaag een pauze kan nemen. Ook moet worden toegegeven dat de afgelopen maanden nogal druk zijn geweest en dat ze ook veel wendingen hebben gezien. Dit jaar is het schema voor Miss France 2021 Amandine Petit zelfs volledig gewijzigd. vanwege een pandemie COVID-19Daardoor werden veel evenementen afgelast of uitgesteld, met als gevolg dat we ons voortdurend moesten aanpassen. Sylvie Teller en Amandine Petty voegden zich echter nog steeds bij de Verenigde Staten in een belangrijke gebeurtenis die op hen wacht.

In feite was ze samen met haar stiefzoon de voorzitter van het Miss France-comité voor haar deelname aan de Miss Universe-wedstrijd. Ruim een ​​week lang verlieten de twee vrouwen elkaar pas op de verkiezingsdag. Als het succes er helaas niet was, zijn Sylvie Teller en Miss France 2021 blijven glimlachen tot het punt dat ze tijd doorbrachten om samen plezier te hebben op het strand. Eigenlijk aan het einde van de wedstrijd, hmm Terug Beiden in badkleding uit Florida. Een beetje ontspanning voordat we teruggaan naar Parijs en werken.

in het gezin

Als Sylvie Teller door dit Amerikaanse verblijf dichter bij Amandine Petty kan komen, zal ze aan het begin van het schooljaar toch voor een andere schoonheidskoningin zorgen. In december is het zelfs Clémence buit Wie beproeft zijn geluk bij het kiezen van de mooiste vrouw ter wereld? Als voorzitter van het Miss France-comité zal de mooie blondine aan haar zijde staan ​​om haar te ondersteunen en te adviseren. Maar in afwachting van die deadline, ga naar zee en de vakantie! Sylvie Teller is al in Sables-d’Olonne waar ze heeft besloten een paar dagen vrij te nemen met haar dierbaren.

Dankzij een reeks foto’s die op zijn account zijn geplaatst Instagram, Internetgebruikers kunnen het vinden in een zeer goed bedrijf. Bij deze gelegenheid staat ze aan de kant van haar zussen, met wie ze duidelijke medeplichtigheid heeft geopenbaard. iedereen De vier zijn absoluut briljant, ze tonen echt een goed gevoel voor humor en levensvreugde Helemaal ontspannen poseert Sylvie Teller echter zonder de complicatie in een prachtig badpak. Misschien een manier voor haar om te reageren op critici die haar recentelijk op haar lichaam hebben aangevallen. De noten aan het einde lijken haar niet veel te beïnvloeden. Sterker nog, zijn prioriteiten elders zijn ook meteen duidelijk. bezwaar.

echte clan

Deze zomer stelt Sylvie Teller haar voor Volgers Om weer haar mooie figuur te kunnen bewonderen, maar ook de figuur van haar zussen. Uiteraard is de moeder van het gezin daar heel blij mee Je vindt Met wie hij hem dierbaar is. Een geweldige manier om haar energie op te laden voor het werk dat voor haar ligt. Want als ze zich momenteel moet voorbereiden op de Miss Universe-wedstrijd voor Clémence buitZijn missie houdt daar niet op. Vanaf volgende maand zou hij al moeten beginnen met de voorbereidingen voor de verkiezing van Miss France 2022. Sterker nog, het wordt door de huidige factoren weer een enorme uitdaging.

In een recent interview met de pers zei Sylvie Teller ook dat alles afhangt van de gezondheidscontext. Normaal gesproken zouden er in december volgend jaar verkiezingen moeten worden gehouden als en alleen als de situatie het toelaat. Het blijft ook om de locatie van de ceremonie te bepalen en de plaats waar de kandidaten zoals gebruikelijk de voorbereidingsreis zullen maken. Gezondheidsbeperkingen die van kracht zijn of die de volgende dag kunnen worden toegevoegd weken Alles kan al in twijfel worden getrokken. Maar op dit moment wil Sylvie Teller niet denken aan een ongunstige afloop en zet ze haar voorbereidende werk voort. Natuurlijk, nadat zijn zussen een paar dagen aan het strand waren! Een manier om de batterijen op te laden voor een nieuw gevecht!


READ  Prins Harry publiceert zijn memoires eind 2022