Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het maakt netizens kraken

Lola Marois blijft netizens verbazen. In feite is een abonnement op het Instagram-account van de vrouw van Jean-Marie Bigard een garantie dat de beste keuzes worden ontdekt. Niet dat de actrice erop gebrand is om haar fans bij elke post op de knieën te krijgen. Wat het ook was… een grapje terzijde, hij heeft eigenlijk niet veel te doen om het web te imponeren. En dus, op 20 juli, door eenvoudige foto’s van haar in een zwempak te delen, laat ze sociale netwerken natuurlijk rillen. bezwaar Je zou haar misschien vaak herhalen als het om Lola Marois gaat, maar ze heeft een uitstraling die haar gewoon onweerstaanbaar maakt. Ontdek de nieuwste foto’s die momenteel op internet circuleren. Ze breken alle netizens die hun ogen erop richten, het is onvermijdelijk.

Lola Maroa, een karakteractrice die het publiek verblindt

Een actrice of zangeres, en zelfs een auteur, iedereen heeft redenen om Lola Marua’s talenten te waarderen. Bovenal staat ze ook bekend als de vrouw van een van de beroemdste Franse komieken, Jean-Marie Bigard. Maar vergis je niet, het is niet de reputatie van de slechterik van wie je houdt die Lola Marua een eigen uitstraling geeft. Want als we een opsomming van haar kwaliteiten zouden moeten opsommen, zouden we aan een artikel niet genoeg hebben. Dus we zullen ons concentreren op het laatste plein van de actrice tot nu toe: haar laatste foto’s om voor te sterven. Lola Marois heeft zelfs een lichaamsbouw die deze fans als perfect beschouwen. Dit is het bewijs dat hij geen gereedschap nodig heeft om het web in brand te steken! Zelfs qua improvisatie heeft ze eigenlijk geen reden om aan zichzelf te twijfelen.

READ  Frances Lallanne beschuldigingen over TBMB: Quotidien reageert in persbericht

Op internet viel Lola Maroua niet alleen op door haar carrière (of carrière). Ze deelt hele toffe posts met haar abonnees. En op zijn beurt Verhalen Het is een kijkje in zijn dagelijks leven dat zijn fans kunnen delen. En de bezwaar Het kan maar zo vaak herhaald worden dat het de omweg waard is. Hier staat ze bijvoorbeeld in een prachtige avondjurk. Ze is een air van niets en boeit haar publiek in een beeld. Maar je zult zien dat de anderen absoluut geweldig zijn.

Zoals in deze volgende foto dat Lola Maroua Hij zette letterlijk sociale netwerken op in al hun vormen. Ruiten in emoji’s om te verbergen wat Instagram mocht censureren, blijft unaniem.

of in deze positie. Lola Mararo doet alsof ze chocolade eet, maar het zijn haar kleren die haar fans zo hebberig maken.

Geweldige en boeiende jonge vrouw

Deze zijn allemaal georganiseerd in berichten Lola Maroua Het zou iemand kunnen doen geloven dat het niet is wat het lijkt te zijn. Maar de vrouw van Jean-Marie Bigard is geen actrice omdat ze graag doet alsof. Integendeel, zijn fans kennen zijn openhartigheid en zijn fans met zijn onuitputtelijke eerlijkheid. En dus, met de foto’s die je deelt een verhaal Op 20 juli bewees ze opnieuw dat ze geen vuurwerk nodig had om de temperatuur op te krikken. Natuurlijk is sublimatie onder de lenzen van getalenteerde fotografen een onmiskenbare bonus. Maar zelfs met haar telefoon in de hand, zonder make-up en in een zwembroek in haar tuin, is Lola Marois geweldig. stevig, bezwaar Je kunt er zeker van zijn dat veel netizens nogmaals de nadruk hebben gelegd op de mogelijkheid van Jean-Marie Beegard om het leven van zo’n vrouw te delen.

READ  Prins Harry publiceert zijn memoires eind 2022
Tweet insluiten

Zonder make-up en zonder retoucheren, Lola Maroua Het is dus nog steeds unaniem. En dit wordt niet aan iedereen gegeven op sociale media, het publiek is zich daar terdege van bewust. Ook als fans van haar vele talenten en haar droomopbouw, kunnen we niet anders dan je vertellen dat Lola Maroua nog niet klaar is met praten over haar. Zijn carrière als kunstenaar zal niet stoppen met groeien met zijn bekendheid. Voel je ook vrij om zijn Instagram-account te volgen, zodat je zijn volgende bericht op niet mist een verhaal. Omdat, hoe ongelooflijk het ook mag klinken, slechts 119.000 internetgebruikers zich hebben aangemeld voor het account van de actrice. Een nummer dat zeker geen recht deed aan zijn goddelijke vaardigheden of persoonlijkheid.

lola-marois-in-badpak-houdingen-van-achter-en-haar-achter-instagram-verhaal
Tweet insluiten