Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ondanks drie doses van het vaccin heeft ze aangekondigd dat ze positief is voor Covid-19 en ernstige symptomen vertoont

Jan Castex kondigde woensdag 21 juli aan: Mensen die twee doses van het vaccin hebben gekregen Het kan niet langer worden beschouwd als een verbindingsstatus. Reden? De premier legde om 13u van TF1 uit dat “de analyses die op deze mensen zijn uitgevoerd aantonen dat ze in feite geen kans meer hebben om ziek te worden”. De afgelopen dagen zijn echter veel beroemdheden die zijn gevaccineerd positief getest. zoals Capucine Anav, die een delta-variabele opliep door twee injecties, of meer recentelijk Sabrina Perquis, voormalig Secret Story-genomineerde. Beïnvloed door cystische fibroseDie laatste wordt geacht risico te lopen door het virus uit China. Daarom is het een van de eersten die twee doses krijgt. De voormalige reality-tv-ster behaalde zelfs de derde plaats! Maar dit weerhield haar er niet van om de ziekte op te lopen.

Kortom, Sabrina Perquis was een video aan het opnemen om details van een aanstaande operatie aan te kondigen. Maar terwijl ze zichzelf aan het filmen was, onderbrak haar dokter haar. Een paar minuten later deelde ik het slechte nieuws: “Mijn operatie voor morgen werd geannuleerd omdat mijn PCR-test positief terugkwam. Ik heb drie vaccinaties… Geweldig! Ik wacht tot de dokter terugkomt om me te vertellen wat het is is. Of ik blijf hier op wacht, of ik ga naar huis en stel de operatie minstens 2/3 weken uit. Ik ben blij…”, sorry Louis’ moeder.

Zoals de gezondheidsautoriteiten blijven herinneren (…)

Lees hier meer op de site

Prins William: Na zijn broer Harry bereidt hij zich ook voor om een ​​boek uit te brengen
Stephanie Durant en haar vriend Theo kondigen goed nieuws aan de netizens aan!
Foto’s van Valerie Trierweiler onthult haar droomvakantie met haar partner Roman Magellan
Alizée onthult een van de verborgen talenten van haar man, Grégoire Lyonnet
Morgen is het van ons: Emma Smit is terug in de TF1-serie!

READ  Stefan Plaza: Zijn bureaus zijn een enorm succes en zijn zeer goede verdiensten worden onthuld