Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Fast and Furious: Dwayne Johnson komt niet terug om Vin Diesel te bespotten

Mariniers Guilhermier

journalist

Gepassioneerd door het grote en kleine scherm en de charme van acteurs, heeft Marin een zeer eclectische smaak. Ze geeft echter de voorkeur aan Amerikaanse cinema en slikt alles wat in haar opkomt, van de kaskraker tot de kleinste onafhankelijke film.

Dwayne Johnson, die al afwezig was in Fast & Furious 9, kondigde aan dat hij niet zal terugkeren in de laatste afleveringen van de franchise.

Universal Pictures Frankrijk

Na een zeer publieke fall-out verschenen Vin Diesel en Dwayne Johnson na verzoening. Dus fans hoopten dat ze op een dag de acteurs samen in actie zouden kunnen zien. Wat er uiteindelijk niet zal gebeuren… Het moet gezegd worden dat de zeer spraakzame vertaler van Dominic Toretto onlangs terugkeerde naar hun samenwerking op voorwaarden die de voormalige worstelaar niet echt bevredigden.

in kolommen de gezondheid van mannen, legde Diesel uit dat hij Johnson vrijwillig provoceerde op de sets van de vorige compositie, zodat zijn optreden als acteur zo goed mogelijk was:Ik kan veel koeliefde geven. Ook niet op de manier van Fellini, maar ik zou alles doen om prestaties te krijgen in alles wat ik produceer.

gevraagd door The Hollywood Reporter Op basis van deze verklaringen was de man die zijn functies aan Luke Hobbs leende op Fast & Furious 5, 6, 7 en 8 maar ook The Hobbs & Shaw Show niet aardig voor zijn ex:

Ik heb gelachen, ik heb veel gelachen. Ik denk dat iedereen om haar lachte. Ik zal niets anders zeggen. Ik heb ze echter het beste gewenst. Ik wens ze het allerbeste op Fast & Furious 9. Ik wens ze het allerbeste op 10, 11 en alle andere Fast & Furious-films die ze zonder mij zouden doen.

Het valt nog te bezien of The Rock er nog steeds mee instemt zijn rol opnieuw te spelen in een film waarin Vin Diesel niet voorkomt, zoals het vervolg op Hobbs & Shaw!

READ  Barbara Braffy en Frankrijk missen de overwinning door als tweede te eindigen, de leiders van Italië en de Manskin Group

De aankondiging van Fast & Furious: Hobbs & Shaw: