Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Europe 1 is na 16 jaar samenwerking gescheiden van Nicholas Canteloup

De komiek zit sinds 2005 in de ochtendbusiness en was de laatste tijd zeer kritisch over Vincent Bollory, een grootaandeelhouder van Lagardère, een groep die eigenaar is van het radiostation.

Artikel door

gepubliceerd

Bijwerken

leestijd : 1 minuut.

Een klinkende nieuwe start in Europa 1. De particuliere radio heeft besloten afscheid te nemen van de beroemde komiek Nicolas Canteloup, die onlangs zeer kritisch was over Vincent Bollory, de grootste aandeelhouder van de Lagardère-groep (de eigenaar van het radiostation), maakte donderdag bekend , 22 juli, Jean-Marc Dumont, producent van de imitator.

We wisten op 2 juli nog niet dat we de laatste ‘bijna complete review’ van Europa 1 zouden doen”, Kunnen we de tekst lezen die op het Twitter-account is gepubliceerd? Jean-Marc Dumontet. Het is met grote droefheid dat we hebben vernomen dat we niet zullen terugkeren naar deze prachtige ontmoeting die we sinds 2005 hebben geëerd, is toegevoegd.

Het aantal vertrekken blijft toenemen op de privéradio. Hij kwam ook naar buiten met humorist Bertrand Chameroy die hem ontsloeg toen hij in de herfst tekende voor een tweede seizoen, volgens informatie van Les Jours, bevestigd door een inside-bron aan AFP. Het is ook tijd om te vertrekken naar Patrick Cohen, verwacht in France Culture, Pascal Clark, Anne Romanoff, Wendy Bouchard, Jimmy Muhammad, Emily Mazuer en Sophie Larmoire, aan het roer van “Carnets du monde” sinds 2005.