Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dwayne Johnson zal nooit meer de hoofdrol spelen in Fast and Furious… vanwege Vin Diesel!

Het zal nu nodig zijn om het te doen zonder de grote armen van de beroemde rots. film release Snel en furieus 9 Het zal – na vele vertragingen – zonder Dwayne Johnson. Net als de rest van de saga, die zich lijkt uit te strekken tot het einde van een eindeloze snelweg. Terwijl de acteur zijn eigen project promoot met de titel jungle reis – met schattige Emily Blunt – de gespierde kampioen kaatste terug op een enigszins beledigende opmerking van voormalig teamgenoot Vin Diesel.

Ter herinnering: het begon te verslechteren tussen mijn twee biceps-bergen tijdens het filmen van het vijfde opus De Fast and the Furious – Hij speelde The Rock voor het eerst in 2011. In een interview met het tijdschrift de gezondheid van mannenVin Diesel merkte op dat de ervaring haar deed schudden.Chat ook graag“.”Het was een complex personage om te spelen, dit Agent Luke Hobbs [le personnage de Dwayne Johnson, NDLR.]. Ik heb geprobeerd om hem te helpen, in mijn aanpak destijds, om de prestaties te krijgen die we nodig hadden”, Het is uit te leggen. Hij kreeg in het bijzonder alle eer voor de vertegenwoordiging van zijn partner, hoewel hij de methoden wel noemde”een beetje ruw“Om hem te halen.

Ik denk dat iedereen lachte toen ik dit las

dichtbij The Hollywood ReporterNatuurlijk kon Dwayne Johnson niet anders dan een traantje wegpinken van plezier. “Ik heb gelachen, maar ik heb veel gelachen, Hij zegt. Ik denk dat iedereen lachte toen ik dit las. Ik zal niet meer zeggen dan dat. Ik wens ze echt zo Snel en furieus 9 Werken. Ik wens ze ook veel succes met nummer 10, 11 en alle andere films die ze zonder mij gaan maken.Dwayne Johnson nam in 2019 afscheid van zijn personage toen de film uitkwam Fast & Furious-shows: Hobbs & Shaw – waarin Vin Diesel sowieso niet speelde. Dus we zijn niet van plan om Agent Hobbs weer met een grote motor te zien rijden.

READ  BHL en Dominique de Villepin inspireerden de nieuwe slechterik voor het 40e album van de serie