Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Britton-komiek Jean-Yves Lavis-Pontifie sterft op 64-jarige leeftijdKomiek Jean-Yves Lavis, bekend van zijn telefoonhoaxes, stierf donderdag op 64-jarige leeftijd in Van, vertelde zijn familie vrijdag aan AFP.

Dit is een voorloper van bedrog met verborgen camera’s en telefoonhoaxen, zei dezelfde bron, die in 1957 in Pontifie (Morbihan) werd geboren. Ze leed aan de ziekte van Charcot, die een jaar eerder werd gediagnosticeerd.

“Zijn toestand is de afgelopen 24 uur plotseling verslechterd”, zei een familielid van de komiek, eraan toevoegend dat hij betrokken was bij een vereniging die mensen met deze neurodegeneratieve ziekte samenbrengt.

Terug in Bretagne in 2019

De kunstenaar verscheen voor het eerst op de radio in de jaren 80, ten tijde van de opkomst van de vrije radio. Gespot door zowel openbare als particuliere televisies, nam zijn carrière na een paar jaar een vlucht. Naast televisie en zijn shows, heeft hij zijn acteertalenten voorgesteld aan vele regisseurs, zoals Pascal Chaumeil, in Arnacoeur (2010), of Mélanie Auffret in Roxane, die in 2019 werd uitgebracht.

hij gaf uit Opsluiting in maart 2020 in VanHij heeft zich sinds 2019 gevestigd. “Ik vind Vannes een heel mooie stad. Er zijn veel jonge mensen. De stad heeft veel kunstenaars. Er is het Street Art Museum, dat vol staat met culturele evenementen. Hij vertelde ons het is een bewegende stad en ik vind het erg interessant.

Steun de professionele redactie ten dienste van Bretagne en Bretagne: abonneer vanaf 1 euro per maand.

Ik steun

READ  The Voice 2021: Waarom wordt Vivi nog steeds uitgezonden?