Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Camille Leach, bijgenaamd ‘Fomite’: Ryan Bensetti is een doelwit?

Camille Leach, bijgenaamd ‘Fomite’: Ryan Bensetti is een doelwit?

In een nieuwe clip met de titel “Fumette”, gepubliceerd op donderdag 22 juli, lijkt Camille Louch af te rekenen met acteur Ryan Bensetti, die afgelopen april een video plaatste waarin de twee kussend werden gezien.

“Ik ga mijn hoofd niet vermoeien met je diskettes, stop met roken, je wordt er dom van”, begon Camille Loach met een nieuw nummer dat op donderdag 22 juli werd uitgebracht. Het nummer met de titel “Fumette” verwijst naar iemand die haar heeft verraden en teleurgesteld. “Je moet verantwoordelijkheid nemen als je faalt, excuses aanbieden als je faalt (…) Wie mij in bed legt, moet verantwoordelijkheid nemen voor wat ze zeggen. De 35-jarige actrice zingt.

Voor netizens richt de komiek zich ongetwijfeld op acteur Ryan Bensetti. “Ik hou niet van verhalen, ik haat het, je stopte me erin, ik had geen keus, je nam mijn bescheidenheid, mijn privacy, je nam een ​​stuk van mij, ik vroeg nergens om.”

Video over de bron van de ergernis

Voor velen verwijst de jonge vrouw naar een video die afgelopen april werd geplaatst in het Instagram-verhaal van de acteur van de saga “Tamara”, die een sensatie veroorzaakte. We zien de acteur naast Camille Lelouch zware knuffels uitwisselen.

“Dames en heren, ik rook hasj (cannabis, opmerking van de redactie), ik ben bij de familie”, zegt hij in de korte video. Waarop de 35-jarige komiek antwoordde: “Je bent bij de familie, uh… ik weet zeker dat je * toch.” Foto’s die veel reacties opriepen.

Kort nadat de video was uitgezonden, verontschuldigde de acteur zich publiekelijk in een van de verhalen. “Ik realiseer me dat alles wat ik doe de mensen om me heen beïnvloedt”, schreef hij destijds.

READ  Jean-Luc Richmann: Fatale fout in Les 12 Coups de midi, de presentator verbrak de stilte