Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ubisoft onthult een label voor zijn interne producten

Ubisoft onthult een label voor zijn interne producten

Game nieuws Ubisoft onthult een label voor zijn interne producten

The Division, Immortals Fenyx Rising, Beyond Good & Evil, Assassin’s Creed, Far Cry … deze games zijn allemaal ontwikkeld door teams van Ubisoft Studios, een bedrijf dat hun games uitgeeft. Yves Guillemot heeft echter zojuist een interessant communicatie-element geïntroduceerd.

Een paar dagen geleden onthulde Ubisoft Tom Clancy’s The Division: Heartland, Een gratis verzameling games in het universum gemaakt door Tom Clancy. Tijdens de show Vreemde verwijzing “Ubisoft Originals” Het is Abapro. Verschillende mensen trokken de aard van dit signaal in twijfel, en het was Ubisoft die het antwoord gaf aan onze collega’s bijEurogamer. We hebben geleerd dat de term Ubisoft Originals een Een nieuw merk gecreëerd door het bedrijf om gemakkelijker de producten te herkennen die binnen het bedrijf worden geïmplementeerd.

Een ietwat klassieke benadering in de branche, maar het verrassende komt van Ubisoft, een weinig bekend bedrijf Veel games aanpassen van studio’s die er niet bij horen. Betekent dit dat Ubisoft van plan is om zijn bedrijf te ontwikkelen als een externe game-uitgever? We weten het echter niet Financiële resultatenDie overdag moet worden vrijgegeven, laat ons misschien meer weten. Anders zullen alle ogen draaien Op weg naar E3, waar Ubisoft een digitale show plande. Het vindt plaats op 12 juni om 21.00 uur. Op de gebruikelijke platforms.

Om ook te lezen

MalloDelic-profiel, Jeuxvideo.com

Aan de overkant Malodilisch, Journalist jeuxvideo.com

plaatsvervanger