Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Battlefield 6: Is dit je eerste zomerpromotie?

Game nieuws Battlefield 6: Is dit je eerste zomerpromotie?

Eind 2021 is het goed voor een Call of Duty-saga! Battlefield, de vlaggenschipreeks van Electronic Arts, komt over een paar maanden terug. Maar voordat je meer leert over het volgende hoofdstuk, dat voorlopig Battlefield 6 zal heten, moet je geduld hebben.

Na te hebben gecommuniceerd over de verschillende bijdragen van dit nieuwe hoofdstuk, rekenen DICE en Criterion op ons Verwijder de haak van de kaak Met deze nieuwe aflevering genaamd “The Next Generation” – de Amerikaanse gigant geeft ons vandaag een nieuwe datum op het officiële Twitter-account voor de Battlefield-saga, hopen we meer te leren. Slagveld 6.

Zoals je kunt zien, zal de saga ons nieuwe informatie geven in de loop van de maand juni, en helaas hebben we niet meer nauwkeurigheid. We stellen ons echter voor dat Electronic Arts zal profiteren van het nieuwe EA Play-evenement in de buurt van de E3 2021-datums om ons de eerste teaser-trailer te onthullen, en natuurlijk een titel voor hoofdstuk 6 van de FPS Battlefield Adventures.

We bevinden ons momenteel in de dagelijkse testfase om de beste Battlefield-game te finetunen, in balans te brengen en te creëren. Ik kan je vertellen dat dit een gewaagde zet is. Het bevat alles wat we leuk vinden aan Battlefield en tilt het naar een hoger niveau. EA-verklaring van kracht vanaf 22 april 2021

U zult ook houden van:

Profiel van Jerome Goffard, Jeuxvideo.com