Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ubisoft: Immersive Garden in Frankrijk voor 2025! | Xbox One

Ubisoft en Storyland Studios hebben de ontwikkeling aangekondigd van ’s werelds eerste Ubisoft Immersive Center, gevestigd in de futuristische Occitanie Méditerranée Studios. Deze multi-brand entertainmentervaring zal de eerste zijn in een reeks van locaties die bezoekers onderdompelen in interactieve werelden, direct geïnspireerd door Ubisoft-games.

nieuw concept

advertentie Afgelopen zomer zorgde het pretpark van Ubisoft voor een verrassing door ervoor te kiezen zich in Frankrijk en meer bepaald in Béziers te vestigen. De toekomstige directeur van de studio’s Occitanie Méditerranée, Bruno Granje, verborg zijn vreugde niet:

We zijn verheugd dat Studios Occitanie de eerste site is die het revolutionaire concept van de meeslepende hub van Ubisoft verwelkomt. Videogames zijn geleidelijk de primaire vorm van entertainment geworden. Het is niet meer dan normaal om samen te werken met een van ’s werelds toonaangevende en meest Franse uitgevers van videogames om een ​​nieuw soort meeslepende ervaring te creëren die de gamecultuur viert.

Samen met Ubisoft, vertegenwoordigd door de stem van de vertegenwoordiger van de Entertainment-tak, Mathilde Bryson, demonstreren we de wens om een ​​interactief vertelsysteem te presenteren, door middel van augmented reality-technologie Wander:

Ubisoft is verheugd om zich bij Studios Occitanie aan te sluiten als onderdeel van dit ambitieuze project met als doel onze gamewerelden weer tot leven te brengen in Frankrijk. We kunnen ons geen betere plek voorstellen om onze eerste meeslepende hub te ontwikkelen dan in de regio Montpellier, waar de Ubisoft-studio, achter enkele van onze meest iconische personages zoals Rayman of de Raving Rabbids, is gevestigd.

Naast het meeslepende centrum, bedenken Ubisoft en Storyland Studios ook een grootschalig Ubisoft-themapark: “De twee projecten zijn bedoeld om te worden ingezet op veel verschillende potentiële markten en locaties”, identificeert Mathilde Bryson. Ambitieuze projecten, waarvan de eerste in Frankrijk pas in 2025 het levenslicht zullen zien.

READ  Video die laat zien hoe het te monteren voordat het wordt weergegeven