Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Rockstar Games verontschuldigt zich voor status GTA-trilogie bij release – Kassierrapport

Allereerst willen we onze oprechte excuses aanbieden aan iedereen die problemen heeft gehad met het spelen van deze spellen.“, Start het persbericht, die al afhankelijk is van updates”Om elk spel in de toekomst te verbeteren en het het kwaliteitsniveau te laten bereiken dat het verdient“. de eerste Update Al gepland in de komende dagen voor de hele trilogie, om op te lossen “aantal problemenZoals veel verschrikkelijke regengordijnen bugs Technologieën geïdentificeerd via sociale netwerken en in tests.

In de tussentijd moeten we u helaas mededelen dat leden van het ontwikkelteam zijn lastiggevallen op sociale media. We vragen onze community om een ​​respectvolle en beleefde discussie over deze release te voeren terwijl we aan deze problemen werken.Rockstar Games voegt daar ook aan toe – het is allemaal begrijpelijk want de Grove Street-studio heeft gezien het eindresultaat ongetwijfeld een complexe ontwikkeling doorgemaakt.

Wat we minder hadden verwacht, was een verschuiving in de klassieke versies van het spel, waardoor de uitgever de vermelding uit de verschillende online winkels verwijderde ten gunste van deze definitieve versie, vrij letterlijk. “Hoewel het een van de doelstellingen van de ultieme releases was om spelers nog vele jaren van deze games op moderne platforms te laten genieten, begrijpen we ook dat sommigen van jullie nog steeds de eerdere klassiekers willen kopen.We ontdekken dat hij verbijsterd is.

Als gevolg hiervan keren de klassieke pc-versies van Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City en Grand Theft Auto: San Andreas als bundels terug naar de Rockstar Store. Bovendien ontvangt iedereen die Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition voor pc koopt in de Rockstar Store deze klassieke versies tot 30 juni 2022 zonder extra kosten in de Rockstar Games Launcher Library.

READ  NASA en SpaceX stellen het sturen van vier astronauten naar het internationale ruimtestation uit vanwege slecht weer