Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Halo Infinite: Tenrai-crack start op 23 november | Xbox One

Evenementen met gratis content zijn een integraal onderdeel van Halo Infinite multiplayer. Vandaag bevestigt 343 Industries wat we vorige week zeiden, dat het Fracture Tenrai-evenement op 23 november zal plaatsvinden.

Ontgrendel het pantser van Core Yoroi in Fracture Tenrai

Toen onze bronnen de komst van de Halo Infinite multiplayer-modus bevestigden Eerder dan verwachtWe hebben ook een foto geplaatst van het eerste seizoen van de game, maar we hebben ook de data geplaatst waarop het Breaking Event: Tenrai wordt vertoond.

Deze veranderingen lijken op dit moment niet te zijn veranderd, aangezien 343 Industries bevestigt dat het evenement op 23 november zal beginnen. Als alles verloopt zoals we hebben aangekondigd, herinneren we u aan de drie data waarop we werden geïnformeerd over hun beschikbaarheid:

  • Eerste week van 23 november tot 29 november
  • Tweede week van 4 januari tot 10 januari
  • Derde week van 1 februari tot 7 februari

Deze breuken zijn uitdagingen waarmee je items voor een beperkte tijd kunt krijgen. De afbeelding die door de ontwikkelaars is gepost, laat zien dat er 30 niveaus van scrollen in Tenrai zullen zijn met emblemen, schilden en andere Japanse cosmetica.

We herinneren je eraan dat je tot 22 november de tijd hebt om deel te nemen aan het jubileumevenement, waarna andere evenementen zoals Winter Contingency, Cyber ​​Showdown en Tactical Ops worden gelanceerd.

READ  De James Webb-ruimtetelescoop belooft een sprong voorwaarts in de astronomie