Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Twitter lanceert betaalde abonnementen op influencer-accounts

Influencers kunnen hun publiek introduceren om “premium volgers” te worden en exclusieve content ontvangen voor $3, 5 of $10 per maand.

Twitter lanceerde woensdag betaalde abonnementen om accounts te selecteren, een nieuwe tool om makers te belonen, de kern van zijn strategie om zijn publiek uit te breiden en minder afhankelijk te zijn van advertentie-inkomsten.

Beïnvloeders – schoonheidsexperts of sport bijvoorbeeld – zullen hun publiek kunnen introduceren om “premium-volgers” (“premium-abonnees”) te worden en zo exclusieve inhoud (tips, verhalen, analyses, enz.) te ontvangen door zich te abonneren op hun account voor $ 3 of $ 5 of $ 10 per maand. “Als premium volger kun je deelnemen aan gesprekken die alleen toegankelijk zijn voor andere betalende abonnees”Esther Crawford, de productdirecteur van het sociale netwerk, zei in een verklaring die woensdag werd vrijgegeven. In de toekomst zal Twitter de mogelijkheid toevoegen om abonnees exclusieve “ruimtes” (audiorooms), nieuwsbrieven of zelfs anonimiteit aan te bieden. En maak je geen zorgen, openbare tweets gaan niet weg, specificeer.

Het in San Francisco gevestigde bedrijf krijgt in eerste instantie niet meer dan 3% van de omzet. Wanneer de maker meer dan $ 50.000 verdient, stijgt het aandeel van het platform tot 20% van de inkomsten, na de commissie voor het mobiele besturingssysteem (iOS voor Apple of Android voor Google). De functie verscheen voor het eerst in de VS en Canada voor een beperkte groep makers die een iPhone of iPad (Apple) bezitten. Het zou geleidelijk geografisch en op het andere dominante platform (Android) moeten worden uitgebreid.

READ  De Verenigde Staten vertrouwen op hun strategische reserves om te proberen de prijzen te verlagen

“Fooienpot”

Afgelopen mei onthulde Twitter “Tip Jar”, een tool waarmee gebruikers kunnen doneren aan hun favoriete accounts. In juni lanceerde het platform betaalde abonnementsaanbiedingen voor zijn gebruikers in Canada en Australië die toegang willen tot praktische functies.

Voor $ 3,50 per maand hebben betalende gebruikers toegang tot bladwijzers om hun favoriete tweets in categorieën op te slaan, een handigere “Lezen” -modus en vooral een “Annuleren” -knop om hun tweet te bekijken voordat deze wordt verzonden. Definitief en mogelijk gewijzigd is – zij. De California-groep zoekt naar manieren om inkomsten te genereren zonder de stroom van de service te verstoren met meer advertenties. Het heeft meer dan 200 miljoen actieve gebruikers.